Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Grupa Elemental predstavlja novi singl ”Hajde ljubav dođi”

Grupa Elemental predstavlja novi singl ”Hajde ljubav dođi”Elemental, kultni zagrebački bend, objavio je singl „Hajde ljubav dođi“ kojim najavljuje rad na novom studijskom materijalu.

Elemental je kroz svojih 25 godina karijere zvukovno prolazio razne faze te provlačio svoju glazbu kroz gotovo sve žanrove. Najnoviji singl također je jedna nova glazbena evolucija gdje je bend odlučio malo više studijski eksperimentirati sa zvukom. „Hajde ljubav dođi“ zarazni je i izrazito pozitivan singl kojim je Elemental napravio iskorak u zvuku prema nešto drugačijoj produkciji, sintesajzerima i elektroničkim bubnjevima.

Kako Remi kaže: “Hajde ljubav dođi” je poprilično pozitivna. Govori zapravo o spremnosti osobe da prihvati ljubav jer osobno smatram da koliko god je ljubav magična, čarobna i neki put neuhvatljiva, ona je zapravo odluka, i mi odlučujemo predati nekom svoje srce, snove, nade, prepustiti se nekom drugom u ruke. To može biti dosta riskantna situacija, ali nekako uvijek moraš vjerovati da će biti ok i da si donio pravu odluku. Pjesma “Hajde ljubav dođi” je poziv osobe koja je spremna prihvatiti ljubav i koja je, ajmo reći, radila na sebi, naučila sebe voljeti, i koja se sad nalazi u tom jednom prostoru gdje je spremna predati svoju ljubav, ali isto tako i primiti ljubav sa druge strane.”

Podsjećamo, ovo je godina u kojoj Elemental obilježava srebrnu brojku i dolazi na gradski stadion Šalata u subotu 3. lipnja 2023. Svoju je punoljetnost 2016. godine u Domu sportova Elemental obilježio s 4500 ljudi, a s obzirom na to da su u međuvremenu objavljeni albumi „Tijelo“, „Ilica“ i kompilacija „XOXO“, nastup na Šalati odlična je prilika za utvrditi gradivo zbog čega je Elemental upravo jedan od najomiljenijih koncertnih izvođača.

Ulaznice za Šalatu su u prodaji po cijeni od 16 eura. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, te sva prodajna mjesta Eventima kao i www.eventim.hr.Objavljeno 09.04.2023.

Vremeplov

Moj je cilj biti jedno s glazbom. Svoj sam život posvetio toj umjetnosti.
Jimi Hendrix