Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hladno Pivo bira predgrupu!

Hladno Pivo bira predgrupu!Velikim koncertom na Šalati, 25. 5., kojeg su fanovi prozvali simbolično Dan radosti, Hladno pivo će obilježit 25 godina od prvog izlaska na binu.

Da bi taj dan uistinu bio dan radosti, Hladno pivo je pripremilo malo iznenađenje za jedan bend. Osim što će imati specijalne goste kao support, čije će ime objaviti naknadno, predgrupu su odlučili izbrati putem njihovog Facebooka.

Upravo će jedan bend koji skupi najviše lajkova od publike i samog benda imati čast da svira kao predgrupa i tako možda započne jednu svoju lijepu priču.

Željni ulaska u konkurenciju mogu se javiti ovdje.

Natječaj traje do 20.04.2013.. kad će se izabrati pet najboljih bendova, a njihova imena će se objaviti 22.04.2013. Nakon toga slijedi finalni krug koji traje dva dana, a pobjednik se objavljuje 05.05.2013. Petero u užoj konkurenciji bira Hladno pivo, a finalnog pobjednika zbroj glasova na Facebooku.

”Odlučili smo ovaj put upotrijebit facebook kako bismo dali podršku mladim snagama na neki način. Ne zanimaju nas toliko žanrovi bendova koliko da imaju nešto što će nam se svidjeti, a i da se na ovaj način malo proširi glas mlađih od nas” -poručuju iz Hladnog piva.

Objavljeno 08.04.2013.

Vremeplov

Rock ideologija je ispala jedna velika prevara koja se sad samo završava u tome da se vjeruje da je moguće nostalgiju estetizirati kroz sjećanja onovremenih prvoboraca koji sad pokušavaju da to svoje sjećanje kapitaliziraju nekakvim knjigama, reminiscencijama sebi i vlastitim vremenima.
Petar Jevremović, intervju za RiRock.com