Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hladno pivo odlazi u Beograd!

Hladno pivo odlazi u Beograd!Zagrebački bend Hladno pivo održati će 02.12.2011. u Hali sportova veliki beogradski koncert u okviru regionalne turneje na kojoj promovira novi CD album ”Svijet glamura”. Organizator Long Play, podrška Jelen pivo.

Bend poznat po hitovima ”Pitala si me”, ”Nije sve tako sivo”, ”Samo za taj osječaj”, ”Pjevajte nešto ljubavno”... prvi je svoj veliki (i trijumfalni) koncert u Srbiji održao upravo u ispunjenoj Hali sportova pred preko 4.000 glasnih i raspjevanih fanova u jesen 2008. godine.

”Hala sportova nam je ostala u pamćenju kao užasno uzbudljiv koncert. Hoćemo sada ponoviti nevjerojatno iskustvo koje smo imali prošli puta, kada je dvorana toliko vibrirala da je naš ton majstor morao držat’ miks pult da mu ne pobjegne. Bila je to nevjerojatna količina emocija i vrištanja”, kaže frontmen Mile Kekin.

Ulaznice za koncert Hladnog piva u Hali sportova u Beogradu su u prodaji i to po specijalnoj cijeni - početnih 1000 ulaznica koštati će samo 10e. Tko ne bude dovoljno brz platiti će kasnije 12e!
Ulaznice se mogu naći na blagajni Doma omladine Beograda, i preko mreža Eventim i Card Service.

Objavljeno 20.11.2011.

Vremeplov

O Milesu Davisu se ne bi smijelo kazati išta loše jer je učinio nevjerovatne stvari i njegov doprinos modernoj muzici je ogroman.
John Mclaughlin