Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hladno Pivo se obnovilo u Poljskoj

Hladno Pivo se obnovilo u PoljskojNa poziv veleposlanstva Republike Hrvatske u Varšavi, u nedjelju, 04.09. 2011. godine, na međunarodnom Festivalu Kulmixtura nastupila je hrvatska rock skupina Hladno Pivo u sklopu svoje mini turneje po Poljskoj.

Mile Kekin i ostatak benda rado su se odazvali pozivu Hrvatskog veleposlanstva i iskoristili 10ak dana u Poljskoj za duhovnu obnovu pred veliku dvoransku turneju po Hrvatskoj koja ih očekuje u listopadu.

Na festivalu su predstavili svoje najveće hitove kao i pjesme s aktualnog albuma ”Svijet glamura” a nastupali su ispred desetak tisuća ljudi, uz glazbenike iz Ukrajine, Poljske i drugih država.

Hladno pivo poljske je novinare zaintrigiralo svojim glazbenim izričajem, a bend je bio pod posebnom lupom lokalnih medija pa su tako održali press konferenciju i dali dvadesetak intervjua.

Ovo je prvi nastup Hladnog Piva u Poljskoj, a njihove dojmove prenosimo u cijelosti.

Mile: Bilo je super, na trenutak smo imali osjećaj kao da smo na početku, ljudi su odlično reagirali i tražili bis, a ne govore jezik i nemaju pojma tko smo. Odlučili smo se odužiti prvom poljskom bendu koji dođe u Hrvatsku. Dugo se nisam tako duhovno obnovio.

Zoki: Ova svirka je pokazala da ne možeš muljati ljude, zato mi i jesmo prvenstveno koncertni bend. Pive su im neobično jake, zato smo se odlučili duhovno obnoviti u ovoj velikoj bratskoslavenskoj zemlji. Poljska nikad nije dala kvislinga.

Šoki: Sjajna duhovna zabava.

Suba: Papa Wojtyla i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!


Osim koncerta u sklopu Kulmixture, Hladno Pivo će također održati koncert u Bialystoku uz organizacijsku pomoć počasnog konzula Republike Hrvatske, a nakon toga očekuje ih još jedan koncert u Varšavi.

Nakon Poljske HP se vraća u Zagreb gdje slijede pripreme za koncertnu dvoransku turneju pod nazivom ”Kud Pivo tud i ja”.

Tako već 7.10. nastupaju u Areni Zagreb, a tjedan poslije toga, 14.10. dolaze u Spaladium Arenu u Splitu.

Uskoro objavljujemo nove datume i gradove njihove velike dvoranske turneje.

Objavljeno 09.09.2011.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com