Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hladno Pivo se obnovilo u Poljskoj

Hladno Pivo se obnovilo u PoljskojNa poziv veleposlanstva Republike Hrvatske u Varšavi, u nedjelju, 04.09. 2011. godine, na međunarodnom Festivalu Kulmixtura nastupila je hrvatska rock skupina Hladno Pivo u sklopu svoje mini turneje po Poljskoj.

Mile Kekin i ostatak benda rado su se odazvali pozivu Hrvatskog veleposlanstva i iskoristili 10ak dana u Poljskoj za duhovnu obnovu pred veliku dvoransku turneju po Hrvatskoj koja ih očekuje u listopadu.

Na festivalu su predstavili svoje najveće hitove kao i pjesme s aktualnog albuma ”Svijet glamura” a nastupali su ispred desetak tisuća ljudi, uz glazbenike iz Ukrajine, Poljske i drugih država.

Hladno pivo poljske je novinare zaintrigiralo svojim glazbenim izričajem, a bend je bio pod posebnom lupom lokalnih medija pa su tako održali press konferenciju i dali dvadesetak intervjua.

Ovo je prvi nastup Hladnog Piva u Poljskoj, a njihove dojmove prenosimo u cijelosti.

Mile: Bilo je super, na trenutak smo imali osjećaj kao da smo na početku, ljudi su odlično reagirali i tražili bis, a ne govore jezik i nemaju pojma tko smo. Odlučili smo se odužiti prvom poljskom bendu koji dođe u Hrvatsku. Dugo se nisam tako duhovno obnovio.

Zoki: Ova svirka je pokazala da ne možeš muljati ljude, zato mi i jesmo prvenstveno koncertni bend. Pive su im neobično jake, zato smo se odlučili duhovno obnoviti u ovoj velikoj bratskoslavenskoj zemlji. Poljska nikad nije dala kvislinga.

Šoki: Sjajna duhovna zabava.

Suba: Papa Wojtyla i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!


Osim koncerta u sklopu Kulmixture, Hladno Pivo će također održati koncert u Bialystoku uz organizacijsku pomoć počasnog konzula Republike Hrvatske, a nakon toga očekuje ih još jedan koncert u Varšavi.

Nakon Poljske HP se vraća u Zagreb gdje slijede pripreme za koncertnu dvoransku turneju pod nazivom ”Kud Pivo tud i ja”.

Tako već 7.10. nastupaju u Areni Zagreb, a tjedan poslije toga, 14.10. dolaze u Spaladium Arenu u Splitu.

Uskoro objavljujemo nove datume i gradove njihove velike dvoranske turneje.

Objavljeno 09.09.2011.

Vremeplov

Kada riječi utihnu glazba govori.
Hans Christian Andersen