Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hladno pivo u dvorištu pivovare Lepi dečki

Hladno pivo u dvorištu pivovare Lepi dečki Nakon što su u svibnju godine bez problema rasprodali ovaj prostor Hladno Pivo su odlučili čakovečke „Lepe dečke“ uvrstiti i kao jedan od posljednjih koncerata na njihovoj „35 za 35“ turneji. U Čakovcu će se, na posljednjem tamošnjem nastupu prije neodređeno duge pauze, ukazati u subotu, 24. rujna.

Kako je u svibnju gomila fanova ostala bez svje ulaznice, Hladno Pivo se vraćaju na otvoreni prostor pivovare „Lepi dečki“ u Čakovcu, na posljednju rundu u sklopu turneje, a biti će ujedno biti i zadnji i ekskluzivni koncert u tom dijelu Hrvatske.

Grupa Hladno Pivo nedavno je najavila dužu koncertnu pauzu, na koju ide nakon velike i izuzetno uspješne godine kojom obilježavaju 35 godina rada. Koncerti koje najavljuju u rujnu i listopadu posljednji su za jedan duži vremenski period, a u narednim godinama Mile Kekin posvetit će se solo karijeri dok će ostatak banda nastaviti zajednički rad kroz svoj Guerilla Mainstream projekt.

Ulaznice za koncert su u prodaji u sistemu Eventim. Cijena im iznosi 100 kn u pretprodaji, odnosno 120 kn na dan koncerta. Od petka 2. rujna ulaznice će biti dostupne i u pivovari „Lepi dečki“.Objavljeno 04.09.2022.

Vremeplov

Život bez glazbe bio bi velika pogreška.
Friedrich Nietzsche