Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hladno Pivo u Makarskoj

Hladno Pivo u Makarskoj Jedan od naših najvećih rock bendova Hladno Pivo, slavi 35 godina karijere serijom od 35 koncerata, a turneja ih vodi i u Makarsku u Ljetno kino, u četvrtak 16. lipnja 2022.

Nastup povodom velike obljetničke turneje podrazumijeva da će bend svirati najveće hitove iz svih faza karijere kao i okupljanje nekoliko generacija fanova Hladnog Piva. Bit će ovo prilika uglas pjevati himne jednog od najvažnijih bendova cijele regije, a za koncert će biti u prodaji samo 400 ulaznica.

Jurnjavu kroz 35 impresivnih godina Hladnog Piva obilježavaju pjesme s albuma poput debija “Džinovski”, “G.A.D.”, “Desetka” ili “Knjiga žalbe” i “Svijet glamura”. Na koncertima će se čuti “Fur immer punk”, “Zimmer frei”, “Trening za umiranje”, “Sarma”, “Politika”, “Šank”, “Pjevajte nešto ljubavno”, “Svijet glamura”, “Teško je ful biti kul”, “Šamar”, “Ezoterija”, “Soundtrack za život”, “Nije sve tako sivo”, “Konobar”, “Samo za taj osjećaj”, ”Ne volim te”, ”Bačkizagre stuhpa šeja”ili ”Trening za umiranje”.

O velikom interesu za obljetničku turneju govori i činjenica da Hladno Pivo ima rasprodane koncerte u Rijeci, Novom Sadu, Münchenu, a nadolazeći koncert u Čakovcu rasprodan je čak dva tjedna unaprijed.

Ulaznice za koncert u Makarskoj kreću u prodaju u četvrtak, 19. svibnja 12:00 po cijeni od 70 kn. Ta cijena će vrijediti do do 31. svibnja, a dan nakon popet će se na 80 kn i vrijedit će do 15. lipnja. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 100 kn. Ulaznice su dostupne u sustavu Eventim, na njihovim fizičkim prodajnim mjestima i online na eventim.hr.

Koncert je sufinanciran iz natječaja Jer svirati se mora 2, kojeg provode HGU i Ministarstvo kulture i medija.

Objavljeno 20.05.2022.

Vremeplov

Djelo treba nadživjeti autora, dati mu neku drugu sliku, drugu dimenziju. To je mitologija rocka.
Zoran Kostić Cane (Partibrejkers)