Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’I’m With You’ poručuju Peppersi!

’I’m With You’ poručuju Peppersi!Nakon petogodišnje stanke Red Hot Chili Peppers se vraćaju s novih 14 pjesama upakiranih u album ’I’m With You’ koji će u Hrvatskoj biti objavljen u sklopu ponoćne prodaje s četvrtka 25.08. na petak 26.08. u Dancing Bear shopovima u Zagrebu, Gundulićeva 7 i Splitu, Dioklecijanova 6 po promotivnoj cijeni od 99 kn.

Naravno, za one najbudnije i najrevnije fanove Peppersa pripremili smo zanimljive i vrijedne poklone.

Do početka ponoćne prodaje pozivamo fanove iz Zagreba na RHCP party u klubu Hard Plejs u Šubićevoj 55 gdje će se premijerno preslušvati novi album, gledati novi spot ’The Adventures of Rain Dance Maggie’ i lagano se zagrijavati za doček novog albuma u Dancing Bear shopu. I za ovu prigodu biti će organizirana nagradna igra gdje će se moći dobiti poneki prigodni poklon.

Nakon toga, 30. kolovoza u Moviplex i Cineplexx kinima organiziran je live prijenos koncerta iz Kolna na kojem će RHCP premijerno izvesti nove pjesme s desetog albuma. Prva dvorana u Moviplex Zagrebu je već rasprodana te je zbog velikog interesa nadodana nova.

Također, napominjemo kako će u foajeima kina biti organizana prodaja albuma ’I’m With You’, a posebna poslastica za prave fanove je delux izdanje albuma koje neće biti dostupno u regularanoj prodaji.

Objavljeno 24.08.2011.

Vremeplov

Ljudi se ne bi trebali oslanjati na intervjue s glazbenicima kao da su stvarni. Većina njih je osakaćena, izmišljaju stvari u njima. To je, reklo bi se, izmišljena priča pisca ili izdavača.
Frank Black (The Pixies)