Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Insomnium dolazi u Močvaru

Insomnium dolazi u MočvaruPromotersko / managerska kompanija Metalsound Music već 15 godina neumorno u Hrvatsku dovodi sjajna glazbena imena iz heavy metal svijeta, a mnogi od njih svoje premijerne domaće nastupe doživjeli su upravo u Metalsound organizaciji.

Spomenimo samo šarolika imena poput Deftones, Morbid Angel, Sabaton, WASP, Anathema, The Gathering, Moonspell, Soulfly, Bolt Thrower, Kreator, Cynic i bezbrojna druga.

Da proslava rođendana bude zaista odličan događaj pobrinut će se sjajni finci Insomnium. Ovi briljantni melodični death metalci već se godinama svrstavaju u sam vrh glazbene scene, svaki od njhovih 6 albuma nailazi na odlične reakcije i publike i kritike, pa je takav slučaj i s posljednjim ”Shadows of the Dying Sun”.

Insomnium su već svojim prethodnim nastupom u Zagrebu, u ulozi predgrupe na Dark Tranquillity koncertu, stekli mnoštvo fanova pa samo sigurni da će ovaj, prvi headlinerski koncert, naići na veliki interes svih ljubitelja njihove kombinacije divnih atmosferičnih melodija i death metal žestine.

Sa sobom dovode i pravu poslasticu – zemljake Wolfheart. Radi se o bendu finskog genijalca Tuomasa Saukkonena, poznatog po svojim bendovima poput Before the Dawn i Black Sun Aeon. Nakon što je odlučio obustaviti rad na prethodnim projektima, posvećuje se isključivo Wolfheart-u, glazbu koju stvara naziva winter metal, a kako to zvuči uživo pokazat će nam na svom premijernom nastupu kod nas.

No, ovo nije niti izbliza sve što vas očekuje na ovoj rođendanskoj fešti. Još puno lijepih novosti koje su u pripremi objavit ćemo u nadolazećem periodu.

Objavljeno 04.08.2015.

Vremeplov

Svatko tko se bavi glazbom a kaže da mu popularnost nije bitna, taj ili laže ili je glup. Mislim da sam bio jasan.
Toni Aničić Koja (Đubrivo)