Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Izvođači 2. Colapsis Rock Fest a

Izvođači 2. Colapsis Rock Fest aNakon prošlogodišnjeg prvog Colapsis rock festa na kojem su nastupili Partibrejkers, Zabranjeno pušenje, Pankrti, Dubioza kolektiv, Kawasaki 3p, Lačni franz, Let 3, Belfast food, Adastra, Vatra, Ramirez,... zadovoljstvo nam je Vas obavijestiti da Udruga mladih „90-e“ iz Kamanja i ove godine organizira rock festival pod nazivom „2. COLAPIS ROCK FEST“ u
Kamanju.

Festival če trajati tri dana, i to od 24.06. do 26.06. (petak, subota, nedjelja). Prvi dan festivala u petak 24. lipnja će nastupiti Undiground, funk – rock – hip hop bend iz Duge Rese, Transmitter, electro – hip hop iz Hanovera, Atheist Rap, punk rock bend iz Novog Sada i kao zvijezde večeri splitski TBF.

U subotu 25. lipnja će nastupiti Green Fog Feet, punk rock bend iz Minhena, Popa Šapka; vrlo zanimljiv bend koji kombinira ska, punk, gipsy i reggae glazbu, Električni Orgazam, legende domačeg novog vala i kasnije rocka koji ove godine slave svoju 30 – godišnjicu i promoviraju svoj novi vrlo hvaljen album ’’To što vidiš to i jeste’’, Letu Štuke, sarajevski novi novovalci i kao glavni bend večeri španjolsko talijanska punk rock atrakcija No Relax sa atraktivnom pjevačicom Micky.

U nedjelju 26. lipnja će nastupiti Sell Out, ska punk bend iz Kočevja, Subscribe, alter – hc –metal bend iz Budimpešte, slovenska ska – reggae – punk – rock atrakcija Elvis Jackson i kao zvijezde večeri poznati zagrebački hip hoperi Elemental.

Kamanje je mjesto smješteno u Karlovačkoj županiji 25 min od Karlovca u smjeru Jurovskog broda, odnosno samo 50 min vožnje od Zagreba.

Festival će se održavati u prirodi uz prekrasnu rijeku Kupu, sa mogučnošću besplatnog kampiranja tj. Kampiranje je uključeno u festivalsku kartu.

Osim glazbenog dijela kroz tri dana bit će i raznih drugih oblika zabave, od kupanja, kanuinga, sportskih natjecanja,....preko cijelog dana.

Cijena ulaznica iznosi 70 kn po danu i 180 kn za sva tri dana i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i Petrola ili na www.eventim.hr.

Objavljeno 12.05.2011.

Vremeplov

Internet je mač s dvije oštrice. S jedne strane pruža šansu da plasiraš svoju muziku ali oduzima šansu da zaradiš na svojoj muzici.
Vladimir Janković Džet, intervju za RiRock.com