Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jared Leto dovodi Camp Mars Europe festival u Hrvatsku

Jared Leto dovodi Camp Mars Europe festival u HrvatskuCamp Mars Festival kojeg organizira glumac i frontman benda Thirty Seconds to Mars, Jared Leto, ove godine seli u Hrvatsku.

Luksuzni festival koji se do sada četiri godine održavao u Malibuu u Kaliforniji dobio je i vlastiti film, a nedavno je bend najavio kako su peto izdanje istog odlučili održati na otočiću Obonjanu pored Šibenika.

Camp Mars Europe festival će se od 9. do 12. kolovoza, a na festivalu će, između ostalog nastupiti Thirty Seconds to Mars, a posjetitelji će moći uživati u “intimnim koncertima” benda, jogi, meditaciji i brojnim drugim aktivnostima.

Ostali izvođači festivala još nisu poznati, a cijene ulaznica variraju od 1,500 dolara (9,770 kuna) do astronomskih cijena u iznosu do 6,500 dolara (42,000 kuna) ili više, a postoji čak i mogućnost plaćanja na rate.

Valja napomenuti da ovo nije običan festival te da ulaznice nisu samo ulaznice već uključuju smještaj, hranu, druženje s bendom i mnoge druge pogodnosti ovisno o paketu koji kupac odabere.

Zanimljivo je spomenuti da je na festivalu zabranjen alkohol, a uz ulaznice posjetitelji mogu kupiti dodatne aktivnosti kao što su masaža (od 85 do 90 dolara) ili ulaz u kamp dan prije službenog otvaranja festivala (300 dolara).

Isto tako postoji paket nazvan “The Ultimate Experience” koji, između ostalog, uključuje vlastitog vozača, poslugu, večeru s Jaredom i obilazak dalmatinske obale, no cijena ovog paketa nije poznata već je potrebno poslati upit organizatorima festivala. Ulaznice su u prodaji od 16. 01.2019.

Objavljeno 18.01.2019.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com