Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jared Leto dovodi Camp Mars Europe festival u Hrvatsku

Jared Leto dovodi Camp Mars Europe festival u HrvatskuCamp Mars Festival kojeg organizira glumac i frontman benda Thirty Seconds to Mars, Jared Leto, ove godine seli u Hrvatsku.

Luksuzni festival koji se do sada četiri godine održavao u Malibuu u Kaliforniji dobio je i vlastiti film, a nedavno je bend najavio kako su peto izdanje istog odlučili održati na otočiću Obonjanu pored Šibenika.

Camp Mars Europe festival će se od 9. do 12. kolovoza, a na festivalu će, između ostalog nastupiti Thirty Seconds to Mars, a posjetitelji će moći uživati u “intimnim koncertima” benda, jogi, meditaciji i brojnim drugim aktivnostima.

Ostali izvođači festivala još nisu poznati, a cijene ulaznica variraju od 1,500 dolara (9,770 kuna) do astronomskih cijena u iznosu do 6,500 dolara (42,000 kuna) ili više, a postoji čak i mogućnost plaćanja na rate.

Valja napomenuti da ovo nije običan festival te da ulaznice nisu samo ulaznice već uključuju smještaj, hranu, druženje s bendom i mnoge druge pogodnosti ovisno o paketu koji kupac odabere.

Zanimljivo je spomenuti da je na festivalu zabranjen alkohol, a uz ulaznice posjetitelji mogu kupiti dodatne aktivnosti kao što su masaža (od 85 do 90 dolara) ili ulaz u kamp dan prije službenog otvaranja festivala (300 dolara).

Isto tako postoji paket nazvan “The Ultimate Experience” koji, između ostalog, uključuje vlastitog vozača, poslugu, večeru s Jaredom i obilazak dalmatinske obale, no cijena ovog paketa nije poznata već je potrebno poslati upit organizatorima festivala. Ulaznice su u prodaji od 16. 01.2019.

Objavljeno 18.01.2019.

Vremeplov

Nitko me ne razumije... stvarno sam osjećajan.
Iggy Pop