Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Javno snimanje koncerta „Blues u Bajsiću“

Javno snimanje koncerta „Blues u Bajsiću“U četvrtak, 20.02. 2014., s početkom u 20 h, u zagrebačkom studiju „Bajsić“ Hrvatske radio televizije, održat će se javno radijsko i televizijsko snimanje koncerta „Blues u Bajsiću“, na kojem će nastupiti blues izvođači koji su obilježili prošlogodišnji „ 5th Croatian Blues Challenge“ u Puli. Karlovački sastav „Zamba“, pobjednik „5th Croatian Blues Challenga“, izvrsni rovinjski solo izvođač Sanjin Banić Bane i perspektivni mladići s otoka Hvara, „Levonda Kids“, su krajem siječnja uspješno predstavljali Hrvatsku i HBS na jubilarnom, tridesetom „International Blues Challengeu“ u Memphisu, gdje su i šestu godinu za redom pokazali da hrvatski blueseri niti najmanje ne zaostaju za svjetskim blues izvođačima.

Uz njih će nastupiti i hvaljeni labinski heavyblues sastav „The Mezcal Moon“, koji je odmah nakon Challengea u Puli zapeo za oko i uho izdavčkoj kući Spona i u prosincu 2013. objavio album prvijenac „Mothertongue“ kojim je stekao naklonost kritike i publike.

Snimanje ovog koncerta je javno, no broj mjesta je ograničen. Ukoliko želite uživati u vrhunskom hrvatskom bluesu, na vrijeme osigurajte svoje mjesto mailom na info@spona.com.hr.

Objavljeno 20.02.2014.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal