Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Javno snimanje koncerta „Blues u Bajsiću“

Javno snimanje koncerta „Blues u Bajsiću“U četvrtak, 20.02. 2014., s početkom u 20 h, u zagrebačkom studiju „Bajsić“ Hrvatske radio televizije, održat će se javno radijsko i televizijsko snimanje koncerta „Blues u Bajsiću“, na kojem će nastupiti blues izvođači koji su obilježili prošlogodišnji „ 5th Croatian Blues Challenge“ u Puli. Karlovački sastav „Zamba“, pobjednik „5th Croatian Blues Challenga“, izvrsni rovinjski solo izvođač Sanjin Banić Bane i perspektivni mladići s otoka Hvara, „Levonda Kids“, su krajem siječnja uspješno predstavljali Hrvatsku i HBS na jubilarnom, tridesetom „International Blues Challengeu“ u Memphisu, gdje su i šestu godinu za redom pokazali da hrvatski blueseri niti najmanje ne zaostaju za svjetskim blues izvođačima.

Uz njih će nastupiti i hvaljeni labinski heavyblues sastav „The Mezcal Moon“, koji je odmah nakon Challengea u Puli zapeo za oko i uho izdavčkoj kući Spona i u prosincu 2013. objavio album prvijenac „Mothertongue“ kojim je stekao naklonost kritike i publike.

Snimanje ovog koncerta je javno, no broj mjesta je ograničen. Ukoliko želite uživati u vrhunskom hrvatskom bluesu, na vrijeme osigurajte svoje mjesto mailom na info@spona.com.hr.

Objavljeno 20.02.2014.

Vremeplov

Gunđanje je smrt za ljubav.
Marlene Dietrich