Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac rasprodala koncert

Josipa Lisac rasprodala koncertNakon što je prvi nastup rasprodan točno mjesec dana prije održavanja dodan je još jedan koncert Josipe Lisac u K.D. Vatroslav Lisinski. U petak, 13.12. Josipa će po drugi put tog tjedna izaći na pozornicu Lisinskog i podsjetiti publiku na jedan od najvećih albuma u povijesti naše diskografije.

Legendarni zagrebački Lisinski, bez dvojbe koncertni prostor koji senzibilitetom najviše odgovara Josipi Lisac, ugostit će našu najveću glazbenu divu na dva samostalnom koncerta nakon punih 12 godina. Naime, od 2001. godine Josipa nije održala samostalan koncert u tom prostoru, a okrugla obljetnica “Dnevnika jedne ljubavi” i veliki datum prisjećanja na Karla Metikoša sjajna su prilika za ponovne susrete.

S obzirom da je prvi koncert, 10.12., prodan mjesec dana uoči održavanja pritisak i interes publike “natjerali” su organizatore da izvuče novi datum.

Ulaznice za koncert 13.12. u prodaju krenula je u četvrtak, 21.11.

Rang cijena je 120, 150 i 170 kuna, a dostupne će biti na blagajni koncertne dvorane Vatroslav Lisinski i na www.lisinski.hr.

Na svim koncertnim nastupima Josipu Lisac zastupa Los Angeles agencija.

Objavljeno 24.11.2013.

Vremeplov

Današnji čovjek, većina ljudi, više nije okrenuta kozmosu, prirodi, nego je uronjena u tehnologiju, a ona donosi ugodu i potiče nemir, nesigurnost. Živimo u gradovima gdje imamo sve, ali se gotovo više ni zvijezde ne vide, ni livada, ni priroda, i očigledno da je taj čovjek... ostao uskraćen.
Marijan Jurčević, riječki teolog, teološki antropolog i profesor