Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac u Beču

Josipa Lisac u BečuU nedjelju 11.11.2012. Josipa Lisac, nakon dugog niza godina, nastupiti će uz pratnju svog banda u Beču u legendarnom kazalištu Akzent na koncertu koji bi trebao biti centralni događaj ovogodišnjih Dana Hrvatske kulture u Beču.

Akzent Teatar za Josipin je koncert već sada gotovo rasprodan, a u prodaji se trenutno nalazi posljednjih 50-ak ulaznica.

Ovaj nastup ujedno je i najava izrazito koncertno aktivne iduće godine za Josipu Lisac, tijekom koje će se obilježavati 40 godina od izlaska Dnevnika jedne ljubavi, jednog od najvećih i najznačajnijih albuma ovih prostora svih vremena.

Krajem 2012. koncertima u Zagrebu i Rovinju, čiji će detalji uskoro biti objavljeni, Josipa će krenuti u obljetničku godinu Dnevnika, koja će se nastaviti razvijati kroz cijelu 2013. nizom atraktivnih nastupa. Jedan od takvih je i veliki koncert u beogradskom Sava centru, gdje Josipa nastupa za Valentinovo, 14. Veljače 2013., što će biti njezin prvi nastup u Beogradu nakon 3 i pol godine.

Svi detalji ostalih koncerata, u kojima će Josipa i band posjetiti veći dio regije i neke gradove van regije biti će objavljeni do kraja ove godine.

Objavljeno 05.11.2012.

Vremeplov

Rock muzika je izgubila svoj subverzivni potencijal. Ona je postala bezopasna za politiku. Što više ona je postala profitabilna za politiku.
Petar Jevremović, intervju za RiRock.com