Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

King Khan dolazi u Močvaru!

King Khan dolazi u Močvaru!Nakon što je svojim nastupom zapalio publiku i bio jedno od najugodnijih iznenađenja 2. SuperUho Festivala, King Khan i njegov prateći bend The Shrines 07.06. dolaze u zagrebačku Močvaru.

King Khan And The Shrines deveteročlani je bend formiran po konceptu funk/soul bendova 70-ih, ali u izvedbi nestandardne psihodelične, krajnje zabavne i energične forme soul glazbe zaprljane garažnim rock’n’rollom.

Osim zbog glazbe bend je poznat i po otkačenom scenskom nastupu gdje je King Khan središnja figura najčešće obučen samo u donje rublje sa zlatnim plaštom, pernatom šamanskom krunom visine pola metra na glavi, nizom magarećih zubiju nanizanih oko vrata i prepoznatljivim brkovima zahvaljujući kojima neodoljivo podsjeća na jednog domaćeg glazbenog velikana.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 65 kuna mogu se kupiti u Rockmarku (Berislavićeva 13) i Dirty Old Shopu (Tratinska 18 ) te na njihovim web shopovima. Cijena ulaznica je 80 kuna, a na ulazu, ukoliko ih ostane, 100 kuna.

Objavljeno 01.03.2017.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal