Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kings of Strings snimili spot u Beogradu

Kings of Strings snimili spot u BeograduTrio svjetski priznatih gitarista Kings of Strings, koji čine Tommy Emmanuel, Vlatko Stefanovski i Stochelo Rosenberg , objavili su spot za numeru „Good Time Charlie’s Got The Blues“.

Ova, ujedno i prva u nizu zajedničkih numera gitarskog trojca, snimljena je u suradnji sa srpskim producentom Vojom Aralicom, a u pitanju je instrumentalna verzija balade Danny O’Keefea iz 1972. godine koju su svojevremeno izvodili i Elvis Presley, Hank Williams i drugi. Pored ove, još nekoliko numera snimljenih u Beogradu, pojaviti će se na specijalnom izdanju „Kings of Strings“ sredinom ožujka u produkciji „Guitar Art“ festivala.

Većina kadrova za spot snimljena je tokom njihovog sastanka u Beogradu, ali i na putovanjima po evropskim gradovima u kojima su ova trojica majstora šestožičanog instrumenta vježbali za predstojeću turneju tokom koje će nastupiti i u okviru ovogodišnjeg „Guitar Art“ festivala, 17.03. u Sava centru.

Ulaznice za ovaj koncert po cijenama u pet kategorija od 16e do 30e prodaju se na blagajni Sava centra, te u prodajnim mrežama Kard servisa i Eventima, dok se rezervacije najboljih mjesta u sali mogu izvršiti pozivom na broj 011/220-6244.

Međunarodni, 13. po redu, „Guitar Art“ festival održati će se u Beogradu od 16. do 21.03.2012. godine. Festival pod sloganom „Kontinenti“ predstaviti će više od 60 umjetnika koji, shodno sloganu, dolaze iz svih naseljenih kontinenata, sa ciljem da tokom šest festivalskih dana publici približe muziku iz različitih i međusobno veoma udaljenih dijelova svijeta.

Objavljeno 14.03.2012.

Vremeplov

Generalno gledano iz crvenog odela, kravata i starki pozdravlja vas jedan četrdesetogodišnjak koji se još ne predaje, jedna klinka koja tačno zna šta neće i dva klinca koja polako postaju svesna kako ništa ne znaju.
Nikola Pavković (Oružjem protivu otmičara)