Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncert Nole u pulskoj Areni

Koncert Nole u pulskoj AreniPula je jedan od hrvatskih gradova koji i ove godine aktivno uključio u obilježavanje kulturne manifestacije ”Noć muzeja” koja se održava u petak, 27. siječnja od 18 sati do jedan ujutro.

U bogatom programu koji su pulski muzeji priredili za svoje posjetitelje izdvaja se besplatni koncert grupe Nola u podzemlju Amfiteatra u Areni s početkom u 19.15 sati.

Nola će se ovom prigodom predstaviti u akustičnoj ”Nola piano” varijanti, jer je jedinstveni prostor amfiteatra najprikladniji za potpuno uživanje u čistom spoju glasa i klavira. U otprilike sat vremena koncerta Nola će publici predstaviti svojevrstan presjek svoga dosadašnjeg rada. Gabi i Marijan, pjevačica i autor pjesama, nerazdvojni su još od početka
devedesetih, a svoje životno-ljubavne zgode pretočili su zajednički u prekrasne pjesme poput ”Dio tebe”, ”Osmijeh”, ”Iznad oblaka”, ”Do kraja”, ”Ljubiš me” i druge, kojima su stekli naklonost mnogobrojnih obožavatelja ali i kritičara.

Poklonike ove pulske grupe zasigurno će obradovati vijest kako je ovaj koncert i svojevrsna najava jednog novog smjera u glazbenom razvoju grupe Nola. ”Nola piano” predstavit će obrade najljepših Nolinih pjesama u akustičnoj varijanti - glas i klavir donijet će spoj bezvremenskih pjesama i duha dvoje ljudi koji vole i uvijek nanovo oživljavaju glazbu koja ih
inspirira.

Koncert ”Nola piano” u podzemlju Amfiteatra pulske Arene je besplatan i počinje u 19.15 sati!

Objavljeno 27.01.2012.

Vremeplov

Predivno je biti popularan, ali glupo je misliti da će to trajati vječno.
Dusty Springfield