Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Konferencija povodom Belgrade Beer Festa

Konferencija povodom Belgrade Beer FestaU utorak, 27.07, u prostorijama Turističke organizacije Srbije, održana je konferencija za medije povodom Belgrade Beer Festa koji će biti održan od 18. do 22.08.2010. na Ušću.

Na konferenciji su se novinarima obratili Bilja Krstić, najpoznatija etno pjevačica, Miša Aleksić, basist Riblje čorbe, Dejan Cukić, jedan od najpopularnijih pjevača, Ivan Ivačković, direktor marketinga Beogradske kulturne mreže, koja je producent festivala i Dejan Veselinov, zadužen za odnose s javnošću u Turističkoj organizaciji Beograda.

Bilja Krstić je je rekla kako je polaskana pozivom da pjeva na Belgrade Beer Festu i da je uvjerena kako će se muzika koju izvodi s Bistrik orkestrom dobro uklopiti u ambijent festivala.
Dejan Cukić je izjavio da mu je drago što je dobio poziv da pjeva na Beer Festu, na kojem inače, kao i Bilja Krstić, nastupa prvi put. Rekao je da poslednjih godina nije imao koncerte u Beogradu i da je ovo odlična prilika da promovira svoj posljednji album „Ubrzanje“.

Miša Aleksić je rekao kako je Riblja čorba do sada svirala pred najviše 50.000 ljudi i kako očekuje da na njihovom nastupu na Beer Festu bude 200.000 posjetilaca. Riblja čorba također prvi put nastupa na festivalu.

Ivan Ivačković je podsjetio da je Beer Fest, sa 650.000 posjetilaca prošle godine, izrastao u najmasovniji festival u Jugoistočnoj, a možda i cijeloj Evropi i kako se ove godine očekuje još više ljudi. On je rekao da je Beer Fest sve popularniji i u inozemstvu, prije svega u Engleskoj, podsjetivši da je novinar uglednog britanskog lista Indipendent nedavno preporučio čitaocima dolazak na ovaj festival.

Dejan Veselinov je istakao zadovoljstvo suradnjom Turističke organizacije Beograda s Beogradskom kulturnom mrežom, također na pomenuvši lijep odjek koji Beer Fest, a i Beograd, u posljednje vrijeme imaju u inozemnoj štampi.

Beer Fest je i ove godine praćen velikom ekološkom kampanjom „Biram da recikliram“ koja je prošle godine nagrađena kao jedna od najboljih u 2009. Organizatori su pozvali građane da posjete Štand kampanje na platou ispred Ušće Shopping Centra i donesu prazne limenke. Zauzvrat, organizatori i njihovi komercijalni partneri daju poklon pakete.

Ovogodišnji Beer Fest nudi i posebne pogodnosti na dvije VIP tribine. Više informacija o tribinama i kompletnom festivalu moguće je naći na sajtu www.belgradebeerfest.com.

Objavljeno 03.08.2010.

Vremeplov

Nitko me ne razumije... stvarno sam osjećajan.
Iggy Pop