Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Labin Christmas Rock Festival 6

Labin Christmas Rock Festival 625.12.2010., u renoviranom prostoru KUC ”Lamparna”, održat će se tradicionalni, šesti po redu, ”Labin Christmas Rock Festival” pod sloganom ”Nenasilje i tolerancija među mladima”.

Naime, proteklih godina ciljevi ovog festivala postali su humanitarnog karaktera u smislu moralne i financijske pomoći onim dijelovima društva čija je egzistencija dovedena u pitanje raznim čimbenicima socijalnog ustroja ili psihofizičkim hendikepima.

Ovogodišnjem ”Labin Christmas Rock Festival 6” namjera je podići svijest među mlađom populacijom o važnosti nenasilja i tolerancije u svakodnevnom životu.

”Cjelovečernjim festivalskim druženjem različitih generacijskih i kulturalnih skupina mladih podučavamo ih da poštuju različitosti i budu tolerantni jedni prema drugima međusobno se uvažavajući. Uvažavanje različitosti i tolerancija je stav koji se gradi, proces koji se uči i u kojem svi mi imamo veliku ulogu jer može održavati i promicati okolinu u kojoj se svaka osoba može slobodno izraziti i imati sigurnost da će ostali to prihvatiti i prigrliti.” poručuju organizatori.

Izvođači:
Električni orgazam - Beograd
Kawasaki 3P - Zagreb
Cirkus - Poreč
Soul Display - Labin
Green Day Cover Band - Zagreb

Cijene ulaznica:
U pretprodaji 45,00 kn
Na dan festivala 55,00 kn

Objavljeno 13.12.2010.

Vremeplov

Kada se budu osvrtali na mene, želim da me se sjećaju ne po svim mojim ženama, iako samih imao nekoliko, i svakako ne po jednoj od mojih velikih kuća ili novcu koji sam zaradio i potrošio. Želim da me jednostavno pamte po mojoj glazbi.
Jerry Lee Lewis