Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Lovely Quinces u inozemstvu!

Lovely Quinces u inozemstvu!Nakon izrazito uspješne 2013. godine, u kojoj se premijerno predstavila na glazbenoj sceni, oduševila kritiku i publiku, te objavila najavni EP “No Room For Us” koji je u nizu medija proglašen najboljim domaćim izdanjem prošle godine, Lovely Quinces nastavlja puniti svoj kalendar inozemnih nastupa i u ovoj godini.

Nakon nastupa na SXSW konferenciji i festivalu u Austinu u ožujku, Dunja će se na sjevernoamerički kontinent vratiti ponovo u svibnju i nastupiti na Canadian Music Week konferenciji u Torontu. Poziv na ovaj događaj ne čudi posebno s obzirom da je Dunja u Torontu nastupala krajem prošle godine svirajući čak 6 puta unutar 3 dana na Indie Week festivalu gdje je ostavila sjajan dojam.

Canadian Music Week najstariji je i najcjenjeniji događaj ovakve vrste u Kanadi, a ove godine održava se njegovo 32. izdanje. U prošlosti su nastupala imena svih mogućih glazbenih žanrova uključujući Rihannu, Nick Cave-a & The Bad Seeds, Alanis Morissette, Katy Perry, Savages i mnoge druge. Ovogodišnji Canadian Music Week događa se od 6. do 10. svibnja.

Od regionalnih nastupa za sada treba izdvojiti Dunjin premijerni koncert u Crnoj Gori, na Sear Rock festivalu koji se održava 25/26 srpnja u Kotoru.

Objavljeno 26.01.2014.

Vremeplov

Predivno je biti popularan, ali glupo je misliti da će to trajati vječno.
Dusty Springfield