Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Majke slave ’’Vrijeme je da se krene’’

Majke slave ’’Vrijeme je da se krene’’Ključni album Majki i jedan od najvažnijih hrvatskih rock albuma ’90-ih ”Vrijeme je da se krene” ove godine bilježi 20 godina od objavljivanja.

Povodom toga, Dancing Bear je objavio obljetnička izdanja. Prvi je posebno remasteriran LP, odnosno izdanje objavljeno na 180 gr vinilu u gatefold omotu s neobjavljenim fotografijama članova benda.

Drugo slavljeničko izdanje je deluxe CD box set, koji sadrži 3 CD-a: ”Vrijeme je da se krene - Remaster 2016.”, ”Život uživo - Live 1997.”, i dosad neobjavljena snimka ”Uživo u OTV domu 1996.”.

Komplet donosi i knjižicu od 20 stranica s neobjavljenim fotografijama i dokumentarnim tekstovima članova benda kao komentarima na album ”Vrijeme je da se krene” s odmakom od 20 godina.

Objavljeno 31.12.2016.

Vremeplov

Bio sam u svakom školskom bandu u koji sam mogao upasti, u jazz bandu i limenoj glazbi. Tamo sam zapravo i naučio osnove čitanja glazbe, od osnovne pa sve kroz srednju školu. Uzimao sam i privatne satove, ali nije išlo pa sam se vratio sviranju uz snimke. To me navelo da puno sviram - bio sam uzbuđen zbog sviranja s meni najdražim grupama kao što su Led Zeppelin i Black Sabbath.
Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)