Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Masimo predstavio singl ”Ispod nekog drugog neba”

Masimo predstavio singl ”Ispod nekog drugog neba”Novi Massimov singl ”Ispod nekog drugog neba”, koji objavljuje zagrebački Aquarius Records, nastao je iz pera Predraga Pegija (P’Eggyja) Martinjaka, autora koji je potpisao Massimove hitove ”Iz jednog pogleda” i ”Suze nam stale na put”.

”Pegi ima glazbeni rukopis koji meni odlično leži. Uživam radeći s njim u studiju, jer se u radu međusobno nadopunjujemo i nadahnjujemo. Mislim da će se tu poveznicu osjetiti i publika i uvjeren sam da će pjesmu ’Ispod nekog drugog neba’ često vrtiti i slušati”, kaže
Massimo.

Sinergija Massima i Pegija najbolje se osjetila na prethodnom Massimovom studijskom albumu ”Dodirni me slučajno” (2011), a suradnja među njima nastavlja se nesmanjenim žarom s pjesmom ”Ispod nekog drugog neba”, za koju P’Eggy kaže: ”Čim se rodila u mojoj glavi, znao sa da je pjesma idealna za Massima!”

Massimo će 14.02. 2015. godine održati veliki koncert u zagrebačkom Domu sportova, potom 20.02. u Beogradu, a u pripremi je i koncert u Splitu, tako da se već može govoriti o turneji ”Jedan dan ljubavi”.

Objavljeno 05.12.2014.

Vremeplov

Umjetnik može imati terete za koje ”običan čovjek” ne zna, no ”običan čovjek” ima terete koji nisu ni dotakli mnoge umjetnike.
Patti Smith