Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Massimo najavljuje početak turneje

Massimo najavljuje početak turnejeNakon brojnih rasprodanih koncerata tijekom prvih šest mjeseci godine koju bez zadrške može smatrati jednom od najuspješnijih u svojoj karijeri, Massimo najavljuje početak svoje ljetne turneju po Jadranu, koja će obuhvatiti niz vrhunskih koncertnih doživljaja na otvorenom.

Massimo će tako 18. srpnja sa svojim sjajnim pratećim bendom održati koncert na otoku Braču, u Supetru, u prostoru Ljetnog kina, a već dan kasnije, 19. srpnja nastupit će u Trogiru u posebnom ambijentu tvrđave Kamerlengo. U Blato na Korčuli Massimo stiže 21. srpnja, gdje će održati koncert na Plokati. Ovo su tek prva tri koncerta koja će brojne Massimove fanove uvesti u bogato koncertno ljeto koje nam jedan od najupečatljivijih hrvatskih vokalista priprema.

Uz aktualni singl “Dijete u meni”, koj je posljednji glazbeni biser s Massimovog studijskog albuma “Dodirni me slučajno”, albuma s kojim je Massimo pokorio top ljestvice širom regije, publika na predstojećim koncertima može očekivati repertoar u kojem će svatko pronaći svoje omiljene Massimove hitove. Bilo da se radi o pjesmama „Suze nam stale na put“, „Iz jednog pogleda“, „Tišina“, „Krug u žitu“ s albuma „Dodirni me slučajno“, ili nešto starijih uspješnica „Zar više nema nas“, „Da mogu“, „Indija“, „Odjednom ti“, „Ljubica“; „Stranac u noći“, „Sjaj u tami“ i mnogih drugih, svi koji su već imali prilike Massima čuti uživo već dobro znaju da ih očekuje neponovljiv glazbeni doživljaj.

Predstojeći koncerti u Supetru, Trogiru i Blatu bit će još posebniji zbog manjih koncertnih prostora i prisnije atmosfere s publikom, a ulaznice za sva tri koncerta fanovi mogu kupiti po cijeni od 80 kuna u pretprodaji, te 100 kuna da dan održavanja koncerata.

Ulaznice će se prvenstveno prodavati u prodajnoj mreži sustava Eventim te online na www.eventim.hr, na ulazu na svaki koncert, a uz to i na lokalnim prodajnim mjestima:
Supetar - Putnička agencija Brač Travel, Kiosk TISKA Porat
Trogir - kiosci TISKA, turističke agencije Atlas, Kairos i South Tours, ured Turističke zajednice Grada Trogira
Blato - kiosk TISKA na Autobusnom kolodvoru Korčula

Objavljeno 24.06.2014.

Vremeplov

Mislim, tko više danas može imati punk bend kad malo prdneš na ulicu i svi ti klimaju? Frustrira to. Bolje se pjesme rade kad te vlasti ne slušaju.
Nora Turato (Klaus), intervju za RiRock.com