Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncert Massima Savića potvrdio da u Rijeci oduvijek ima svoju publiku

Koncert Massima Savića potvrdio da u Rijeci oduvijek ima svoju publikuSinoćnja koncertna promocija novog albuma ”Sunce se ponovo rađa” popularnog pjevača Massima Savića održana je u rasprodanoj riječkoj u Stereo dvorani.

Kako je bilo vidljivo i na samom koncertu, bjelodano je da Massimov urbani pop izričaj ima svoju publiku u gradu na Rječini - dvosatni nastup sudeći prema reakcijama publike mogao je biti i četverosatni, nikome ne bi dosadilo.

Od desetak novih pjesama s friškog studijskog izdanja Massimo je s bendom izveo gotovo sve numere, a najbolje rekcije polučile su ”Boje” i ”Tri slike” koje autorski potpisuje Aljoša Šerić (Ramirez/Pavel) te vodeća singl pjesma ”Sunce se ponovo rađa” koju je napisao Arsen Dedić.

Uz pregršt hitova s njegovih ”Vještina” i albuma Doriana Graya - ”Sjaj u tami”, ”Odjednom ti”, ”Mi nismo sami”, ”Bacila je sve niz rijeku”, ”Loše vino” - zaključena je večer u kojoj se moralo reći da, voljeli ga ili ne, to što radi odrađuje pefektno. Massimo je rođeni pjevač i uvjerljiv interpretator.

Duet s Nenom Belanom u pjesmama ”Rijeka snova” i ”Zar više nema nas” bio je samo još jedan dodatak na bogatoj izvođačkoj trpezi koju je Massimo ponudio na riječkom otvaranju svoje turneje kojom promovira novi album.

U kraćem razgovoru Massimo je potvrdio da se u Rijeci oduvijek osjeća odlično i da je to grad koji razumije i osjeća kvalitetnu pop glazbu. (M.B.)

Objavljeno 31.10.2008.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin