Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mayales ima novu pjesmu - ”Virtual Baby”

Mayales ima novu pjesmu - ”Virtual Baby”Više od 12 godina od izlaska, sad već kultnog albuma ”Svima želim Raj za sve”, Mayales i Aquarius Records najavljuju novi album planiran za jesen 2012.

S novim stoljećem i novim zvukom, Mayales donosi i mnogo iznenađenja u 12 novih pjesama; za početak, u Mayalesov svijet uvest će vas pjesma ”Virtual Baby”. Premijerno ju imate priliku slušati danas, 09. svibnja u novom izdanju dEmisije Soundseta Plavog, od 18 sati.

Nasljednik Mayalesovog prvog, i jedinog, albuma još uvijek krije svoje službeno ime. Ono što se zna jest to da je više od godinu dana brižno pripreman u miru Funhouse studija, pod producentskom palicom Coca Mosquita, koji je poznat kao autor i producent svojih Jinxa, ali i
Natali Dizdar, te bendova Leut Magnetic, Psihomodo Pop i dr.

Uz standardni autorsko-svirački tim (Beluhan_Mirčeta_ Lipić) na albumu je sudjelovala čitava vojska vrsnih domaćih glazbenika, što ne čudi jer se pokazalo uspješnom formulom i na albumu prvijencu iz 1999. godine.

Za sad nije poznato tko je novi vokal koji na pomalo neobičan način dominira najavnim singlom. Više informacija, kao i prateći videospot, očekujemo tijekom ovog ljeta.

Objavljeno 13.05.2012.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf