Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mayales ima novu pjesmu - ”Virtual Baby”

Mayales ima novu pjesmu - ”Virtual Baby”Više od 12 godina od izlaska, sad već kultnog albuma ”Svima želim Raj za sve”, Mayales i Aquarius Records najavljuju novi album planiran za jesen 2012.

S novim stoljećem i novim zvukom, Mayales donosi i mnogo iznenađenja u 12 novih pjesama; za početak, u Mayalesov svijet uvest će vas pjesma ”Virtual Baby”. Premijerno ju imate priliku slušati danas, 09. svibnja u novom izdanju dEmisije Soundseta Plavog, od 18 sati.

Nasljednik Mayalesovog prvog, i jedinog, albuma još uvijek krije svoje službeno ime. Ono što se zna jest to da je više od godinu dana brižno pripreman u miru Funhouse studija, pod producentskom palicom Coca Mosquita, koji je poznat kao autor i producent svojih Jinxa, ali i
Natali Dizdar, te bendova Leut Magnetic, Psihomodo Pop i dr.

Uz standardni autorsko-svirački tim (Beluhan_Mirčeta_ Lipić) na albumu je sudjelovala čitava vojska vrsnih domaćih glazbenika, što ne čudi jer se pokazalo uspješnom formulom i na albumu prvijencu iz 1999. godine.

Za sad nije poznato tko je novi vokal koji na pomalo neobičan način dominira najavnim singlom. Više informacija, kao i prateći videospot, očekujemo tijekom ovog ljeta.

Objavljeno 13.05.2012.

Vremeplov

O Milesu Davisu se ne bi smijelo kazati išta loše jer je učinio nevjerovatne stvari i njegov doprinos modernoj muzici je ogroman.
John Mclaughlin