Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mayales - posljednji nastup povratnčke postave!

Mayales - posljednji nastup povratnčke postave!’Poziv na ”posljednji koncert povratničke postave” nije jeftin i patetičan medijski trik niti objava raspada, to je poziv na ’oproštajku’ od sjajne postave koja je i koncertno uskrsla Mayalese nakon 13 godina pauze. Odlazi nam Ivana Rushaidat (vokal) i Marko Levanić (bas)koji se posvećuju svojim bendovima i projektima. Umjesto da tražimo zamjene mi ćemo se posvetiti novim pjesmama, albumu...ne želimo završiti ovu lijepu bajku koja nam se dogodila nakon objavljivanja povratničkog albuma. Vidimo se u Vintage-u...’ objasnio je Petar Beluhan

Mayales je izniman band domaće i regionalne scene, koji je prije nešto više od dvije godine albumom ’’2’’ ostvario veliki come back te uzeo Porina za ’’album godine’’. Nastupit će 30. listopada na najpoznatijem punktu u Savskoj cesti – Vinatge Industrial Baru.

Najavljeni koncert bit će njihov prvi u Vintageu te ujedno i zadnji uopće u sadašnjoj postavi. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 40 kuna, a na dan koncerta 50 kn. Karte u pretprodaji potražite u samome klubu.

Početkom 2013. godine, nakon objave proslavljenog povratničkog albuma ’2’ i ponovnog up datea hrvatskog mainstreama, Mayales je ponovno uskrsnuo kao rasan bend dostojan kultnog koncertnog statusa 90-ih godina.

Povratnička postava, osim apsolutnog žanrovskog zaokreta, donijela je sa sobom nova imena koja su udahnula autentičan pop rock izričaj bendu apsolutne glazbene predanosti. Sada kada je ova priča napravila puni krug, bend će se 30. listopada koncertom u Vintage Industrial Baru oprostiti od dvoje članova koji su obilježili ’’Mayales 21.stoljeća’’.

Uvijek svježa Ivana Rushaidat napustit će Mayales kako bi se posvetila solo karijeri s bendom A Little drop of Poisson, te kazalištu i filmu, dok se Marko Levanić - izvanredan basist mlađe generacije - vraća gustom rasporedu matičnih Pips, Chips and Videoclips.

Objavljeno 28.10.2014.

Vremeplov

Ne stvaram pirotehničke efekte. Sviram o frustracijama, strpljenju, bijesu... Glazba je ”produžetak” moje duše.
Dick Dale