Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Močvara s ponosom najavljuje koncert Militarie Guna

Močvara s ponosom najavljuje koncert Militarie GunaZagrebački klub Močvara najavljuje koncert Militarie Guna, jednog od trenutno najvrućih bendova poteklih iz američke nezavisne i punk scene...

Militarie Gun priča započinje s Ianom Sheltonom, koji je tijekom pandemijske dokolice pokrenuo bend kao solo projekt, no ubrzo mu se priključila probrana ekipa, u kojoj se ističe Nick Cogan, gitarist benda Drug Church.

Uspon im je bio munjevit, a ističu se jedinstvenom kombinacijom agresivnosti i melodije - čuju se utjecaji bendova poput Born Against i Black Flag, ali i Guided by Voices, Pixies pa čak i Beatlesa.

Militarie Gun zasad se mogu pohvaliti s dva izuzetna izdanja: kompilacijom ”All Roads Lead to the Gun” te već spomenutim LP-om “Life Under the Gun” kojim su osvojili svijet.

S obzirom na to da su konstantno na turneji - spomenimo i da su nastupali na festivalima poput Coachelle i Primavere, i to pred ogromnom publikom - bend je ubitačno usviran i svi znakovi ukazuju na to da je pred nama jedan od najboljih koncerata koje ćemo ove godine vidjeti!

Uz Militarie Gun, na pozornici će se pojaviti i tajanstveni američki kvartet Lip Critic.

Tajanstveni Lip Critic su kvartet neopterećen žanrovskim granicama. Uz dva bubnja i dva samplera izvode krajnje eklektičan miks punka i hardcorea, ali i suvremenog popa, uz dosta velik naglasak na eksperiment i improvizaciju, a njihov prvi album, “Hex Dealer” samo što nije ugledao svjetlo dana.

Objavljeno 09.07.2024.

Vremeplov

Među mnogim stvarima po kojima je Rijeka posebna, riječka glazbena scena zauzima veliko i važno mjesto. Ona nije samo stvar glazbe, ona je postala dio riječkog stila života i načina razmišljanja.
Vojko Obersnel, gradonačelnik Rijeke