Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Motovun Film Festival: ”Tusta”

Motovun Film Festival: ”Tusta”Na Motovun film festivalu, koji je počeo u utorak, a traje do subote, 27. srpnja, jedan od filmova koji je privukao puno pažnje svakako je onaj Andreja Korovljeva, ”Tusta”, biografija Branka Črnca. Frontmen i pjevač pulske punk grupe KUD Idijoti još je za života postao legenda.

U Puli su ga svi znali kao sindikalnog vođu radnika brodogradilišta Uljanik, kao i okorjelog pankera, antifašista i borca za jednakost svih. A nakon što su Idijoti sredinom osamdesetih počeli svirati po cijeloj Jugoslaviji, tako su ga upoznali i zapamtili i svi narodi i narodnosti nekadašnje države.

”Ovo je film koji kroz veliku i burnu karijeru karizmatičnog borca za slobodu, kroz glazbu KUD Idijota koja predstavlja i predstavljat će zadnju liniju fronte, priča specifičnu rock’n’roll priču svima nama koji pamtimo i vjerujemo da je bolji svijet moguć”, rekao je redatelj Korovljev, čiji će se film, nakon premijere u Motovunu, u nezavisnim hrvatskim kinima početi prikazivati na jesen, od kraja rujna.

Objavljeno 25.07.2019.

Vremeplov

Možete svirati s takozvanim ”pravim glazbenicima”, no prava glazba dolazi kada dođe do interacije među stvarnim ljudima.
John Fogerty