Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

MTV Premijera: Elemental – “Reži me”

MTV Premijera: Elemental – “Reži me”MTV-jeva regionalna premijera donosi u ponedjeljak, 28.02.2011. u 20:00 novi spot zagrebačkog hip hop benda Elemental “Reži me”.

”Singl ’Reži me’ smo odlučili objaviti u ovo post-blagdansko vrijeme, da slušateljima bude poticajan dok se znoje i skidaju masne naslage koje su nakupili tijekom zimske hibernacije. Nadamo se da vam pjesma dolazi u pravom trenutku - imate još cijelih pet mjeseci prije prvog skidanja u badiće - dovoljno je vremena da se dovedete u red. Ako zapne, uvijek možete pod nož. Neka vam soundtrack u operacijskoj sali bude ’Reži me’ i vaša ”stara koža sutra bit će nova” – poručili su Elementalovci u svom prepoznatlijvom stilu.

“Reži me” je treži singl s njihovog hvaljenog albuma “Vertigo” kojeg već nekoliko mjeseci s uspjehom promoviraju u cijeloj regiji.

Objavljeno 28.02.2011.

Vremeplov

Dok ne odeš tamo gdje te niko ne zna, gdje ih boli kurac ko si i odakle si, gdje jedva skrpiš putne troškove, džabe ti je i My Space i MTV, nema te care, nema. Sviraj pred ogledalom i viči O-je!
Damir Avdić