Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Na jesen stiže novi NIN

Na jesen stiže novi NINNine Inch Nails su otkrili kako će 02.09. objaviti svoje novo studijsko izdanje, naziva ”Hesitation Marks”, za Columbia Records...

Novi album Trent Reznor je snimao unazad nekoliko godina, zajedno s Atticus Ross i Alanom Moulderom, i ovo će biti njihov prvi potpuno novi materijal u posljednjih pet godina te ujedno i prvo izdanje za Polydor Records.

Najavni singl ”Came Back Haunted” procurio je online i u kratkom roku se proširio internetom, uz prateće komentare oduševljenja brojnih fanova. U samo nekoliko sati, pjesma je imala više od 300.000 slušanja na Soundcloud kanalu benda, a vijest o novom materijalu našla se i među Top 10 trending tema na Twitteru.

Nisam bio potpuno iskren posljednjih nekoliko godina”, priznao je Trent Reznor, ”U tom periodu sam u tajnosti radio na potpuno novom albumu Nine Inch Nailsa, zajedno s Atticus Ross i Alanom Moulderom, i sretan sam što konačno mogu reći da je gotov i da zvuči jednostavno fenomenalno!

Ovo ljeto Nine Inch Nails će zasvirati na brojnim festivalima, a tom prilikom će se uživo predstaviti i nova postava benda, koju sada čine Alessandro Cortini, Josh Eustis, Robin Finck, Trent Reznor i Ilan Rubin.

Objavljeno 12.06.2013.

Vremeplov

Kada riječi utihnu glazba govori.
Hans Christian Andersen