Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Niški jazz festival – brend umjetničke muzike

Niški jazz festival – brend umjetničke muzikeNišville jazz festival ponovo se našao među nominiranim brendovima u izboru robnih marki „Najbolje iz Srbije“ – u akciji koju organizuju Ministarstvo vanjske i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, Privredna komora Srbije i dnevni ekonomski list „Privredni pregled.

Podsejćamo da je Nišville prošle godine u ovoj istoj akciji dobio glavnu nagradu u kategoriji lokalnih brendova, a ove godine je osim u toj, nominovan i u kategoriji malih i srednjih preduzeća.

Pored ocjenjivanja stručnog žirija, dio bodova potrošači daju kupovinom proizvoda i usluga (što se vidi kroz financijske i tržišne pokazatelje firme), dio kroz ispitivanje stavova potrošača terenskim istraživanjem, a dio bodova putem glasanja na stranici službenog sajta akcije www.najboljeizsrbije.rs/glasanje

Nišville jazz festival kao brend umjetničke muzike je prije dvije godine dobio i svojevrsno priznanje van granica Srbije, kada je u briselskom magazinu „New Europe“, nezvaničnom glasilu Evropske Unije, objavljen tekst pod naslovom „Nišville – Evropsko lice Srbije“ (Nišville – The European Face of Serbia).

Direkcija Nišville Jazz Festivala odlučila je da produži pretprodaju kompleta ulaznica po najnižim cijenama za predstojeće izdanje festivala.

Do 01.03 2013 komplet karata za četiri festivalske večeri iznosi 2.000,00 dinara, a po već ustaljenoj tradiciji učenici i studenti mogu (uz dokaz: indeks ili đačku knjižicu) kupiti komplete ulaznica po cijeni od samo 1.500,00 dinara – koliko će inače, u vrijeme festivala koštati ulaznica za jednu večer.

Kompleti karata za Nišville 2013. mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i inozemstvu, kao i putem online prodaje na www.eventim.rs

Objavljeno 13.02.2013.

Vremeplov

Sva poanta je u glazbi i to je to. Nisam zabavljač ali zabavljam ljude. Kužite razliku?
Liam Gallagher (Oasis)