Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nola - ”Nikad” - pjesma za sve velike, ali prošle ljubavi!

Nola - ”Nikad” - pjesma za sve velike, ali prošle ljubavi!Na ovogodišnjem Zagrebfestu koji će se održati 18. siječnja u Hypo centru, grupa Nola predstavit će svoju novu pjesmu ”Nikad” za koju je glazbu i tekst napisao Marijan Jelenić.

Kroz svoju dugogodišnju karijeru, Nola se istaknula upravo nekima od najljepših ljubavnih pjesama koje su okupili na posljednjem albumu ”Nola piano”. Ni ovog puta nije došlo do iznimke i ljubav je poslužila kao inspiracija. Ovo je uglazbljena priča o dvoje ljudi koji su doživjeli veliku ljubav i spletom nesretnih okolnosti izgubili je zauvijek.

”Iako je pjesma sjetnog prizvuka, ipak bi trebala izmamiti osmijeh na lice onima koji jesu doživjeli tu pravu ljubav, makar nje više nema ili je ostala u prošlosti. Sretni smo što šaljemo novu pjesmu u eter i to u želji da je koristite kao glazbeni ”antidepresiv”, za koji vam nije potreban recept .” - komentira Gabi iz Nole.

Za aranžman i gitarske dionice, bio je zadužen Ante Gelo, na bubnjevima se pridružio Marko Matošević, na bas gitari Robert Vrbančić, na trubi Andrej Jakuš, na violini i violi Terezija Grilec Nežmahen, a na rhodesu Goran Kovačević.

Objavljeno 14.12.2013.

Vremeplov

Ako i postoji cenzura jednostavno je zaobiđemo.
Adam Jones (Tool)