Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nolin nastup u Tvornici - ljubav na prve taktove!

Nolin nastup u Tvornici - ljubav na prve taktove!Grupa Nola, koja osvaja svojom jednostavnošću i iskrenošću, u petak je u zagrebačkoj Tvornici kulture nastupila pred publikom koja se izvrsno zabavljala više od dva sata.

Ovi Istrijani koji već petnaest godina postoje na sceni, koji su napravili desetogodišnju pauzu i koji su ponovno oduševili najnovijim albumom ”Iznad oblaka”, pokazali su da njihov rock nije izgubio na žestini. Naprotiv! Oni su koncertni bend koji bi svi željni odlične svirke i prekrasnih emocija, samo mogli poželjeti.

Prije nego li je Nola stupila na scenu, grupa Gin Cooler (”Solitude”, ”Na Lastovu”, ”Dovoljno sami”...) više je od 45 minuta jako dobro uvela publiku u ljubavlju začinjenu atmosferu koja je kulminirala u dvosatnoj svirci poznatih Istrijana. Nije na odmet reći da je u publici bilo zaista mnogo parova, što je bio istinski lijep pokazatelj jer čini se da je sve manje ljudi koji su dovoljno zaljubljeni i dovoljno hrabri da izađu - u paru.

Odlično usvirana Nola koncert je započela pjesmom ”To ljubav je” s albuma ”Osmijeh” i bila je to zaista prava ljubav na prve taktove a nastavili su hitovima ”Bez tebe” i ”Ljubiš me” s albuma ”Iznad oblaka”.

Redali su se ”Iznad oblaka”, koja nosi titulu hita godine svih centara hrvatskog radija, zatim ”Prozor”, ”Osmijeh”, ”Grad iz snova”... Nakon prve pjesme bisa Nola je u suradnji s diskografskom kućom Menart poklonila jednom od fanova panoramski let iznad Zagreba jer su tim nesvakidašnjim poklonom htjeli svoj zagrebački koncert u Tvornici kulture učiniti još većim i posebnijim.

Nakon zadnje pjesme, činilo se da bi koncert mogao potrajati još satima ali bilo je vrijeme da se vrate natrag u Pulu, gdje nam već sad pripremaju mnogo glazbenih iznenađenja koja ćemo doznati tek u 2011. godini.Objavljeno 14.12.2010.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com