Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nominacije za Rock&Off nagradu

Nominacije za Rock&Off nagraduGlazbeni novinari Rock&Off glazbene nagrade na konferenciji održanoj 8. siječnja u zagrebačkoj Tvornici kulture objavili su nominacije za drugu Nezavisnu novinarsku nagradu Rock&Off koja je još s prvim, uspješnim izdanjem prezentirala našu fantastičnu glazbenu scenu široj javnosti.

S ponosom objavljujemo kako su naši sastavi Chui i The Strange jedni od nominiranih izvođača. Chui, koji 25. siječnja spremaju veliku koncertnu promociju u zagrebačkom klubu Boogaloo, počašćeni su s čak četiri nominacije, a The Strange s dvije nominacije.

Zajedno su se našli u kategoriji za ’Koncertnog izvođača godine’ i ’Iskonovu nagradu publike’, dok su Chui nominirani i za ’Jazz&Off izvođača godine’ te sa svojim aktualnim, hvaljenim albumom ”Iz kapetanovog dnevnika” i za ’Album godine’!

Stručni žiri ovogodišnje nagrade Rock&Off čini 77 novinara i medijskih djelatnika iz čak 40 različitih medija koji već niz godina sustavno prate i usmjeravaju domaću glazbu. S obzirom da je za drugu dodjelu ove hvalevrijedne nagrade pristiglo čak 400 prijava, velika je čast što su se i Dancing Bearovi izvođači našli pri samom vrhu.

’Iskonova nagrada publike’ odabrat će se neposredno prije same dodjele na njihovim web stranicama, gdje ujedno možete i ostaviti svoj glas od 10. siječnja pa sve do 29. siječnja ove godine i tako osvojiti brojne glazbene nagrade.

Tko su dobitnici druge Nezavisne novinarske nagrade Rock&Off bit će poznato 30. siječnja ove godine na dodjeli nagrade koja će se također održati u Tvornici kulture.

Objavljeno 09.01.2020.

Vremeplov

Ne znam čitati glazbu, note i slično... kada pjevam ravnam se prema svom sluhu.
Erykah Badu