Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nova Dogma!

Nova Dogma!Novi album poznate pulske grupe Dogma naziva “Error.Spam” od 07.11., pa sve do kraja 11. mjeseca dostupan je za besplatan download na stranicama regionalnog MTV-ja.

Riječ je o četvrtom studijskom albumu pulske grupe Dogma na čijem snimanju se momcima iz benda pridružio i Nenad Sinkauz, član grupe East Rodeo. Album je sniman u pulskom studiju Partyzan, snimatelj je bio Ivo Lorencin, a za odličan producentski posao zaslužni su sami članovi grupe Dogma.

Mix je rađen u ljubljanskom studiju Metro dok je mastering povjeren britanskom majstoru masteringa Streaky Geeju i njegovom Streaky Mastering Studiju (Depeche Mode, Groove Armadu, Mobyja, Kasabian, Fatboy Slima, Moloko, Death in Vegas…).

Na albumu ’Error.Spam’ gostuju i mnogobrojni gosti (Ivan Arnold, Branko Sterpin, Jasmina Makota, Tatjana Giorgi i dječji zbor ’Čarobna frula’, Nataša Petric-Tasha, Davor Milovan-Bili, Ana Markanjević i Deni Mofrdin-Icon.), te Saša Antić iz grupe TBF koji gostuje u pjesmi ’Trudiš se da budeš’ koja je ujedno i drugi singl sa novog albuma.

Album će službeno biti promoviran u subotu 10.11. u Multimedijalnom centru Luka u Puli. Singl ’Trudiš se da budeš’ svoju je radijsku premijeru doživjela u srijedu 7. 11. u programu Soundset - nacionalne radijske mreže te je na programu svih ostalih radio postaja širom Hrvatske koje prate aktualna zbivanja na domaćoj pop/rock sceni.

Kako grupa Dogma zvuči uživo možete se uvjeriti gledajući emisiju Garaža koja je na programu HTV-a u srijedu 24. studenog u 19:15, te na velikom Božićnom koncertu u sklopu manifestacije Rock in Portarata u centru Pule.

Popis pjesama sa albuma ’Error.Spam’
1. Sam
2. Trudiš se da budeš
3. Pusti pusti sve
4. Ja želim biti to što jesam
5. Dok te gledam
6. Walls
7. Sve je odjednom jasno
8. Ti sebe znaš najbolje
9. Trenutak spoznaje
10. I nakon svega

Objavljeno 12.11.2012.

Vremeplov

Vjernik sam. Ne idem u crkvu. Ne pripadam niti jednoj određenoj religiji, ali vjerujem u Boga. Ne bih mogao pisati ono o čemu pišem i biti kreativan bez određenog oblika vjerovanja.
Nick Cave