Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi singl Yammata!

Novi singl Yammata!Nakon nekoliko godina stanke, zagrebačka grupa Yammat napokon predstavlja novu pjesmu ”Tragovi” koju pjeva Ivana Babić - originalni Yammatov vokal kojeg svi pamte s hitova: ”Putujem”, ”Nada”, ”U bojama”, ”Tvoje lice se promijenilo” i mnogih drugih. (Foto:M.Milin)

”Pjesma ”Tragovi” govori o promjenama koje su nam svima tako potrebne, bilo nama kao pojedincima, bilo društvu u cjelini. Danas, više nego ikada, svjedoci smo osobnih i društvenih apsurda. Živimo u vremenima koja se nikako nisu smjela dogoditi” - komentiraju iz Yammata.

Obavijen kontroverzama još od svojih prvih glazbenih koraka Yammat se svojim debitantskim albumom ”Plan B” iz 2004. godine na hrvatskoj glazbenoj sceni pozicionirao kao jedan od protagonista modernijeg glazbenog usmjerenja: chillout/astralnog popa, kako su ga, netom po objavljivanju ”Plana B”, trendovski definirali najutjecajniji hrvatski glazbeni kritičari, recenzenti i DJ-i.

Događaji koji su uslijedili potvrdili su kako je, kada je YAMMAT u pitanju, riječ o svemu samo ne o ”školskom primjeru” izvođača koji će nakon odlično prihvaćenog debitantskog ostvarenja ”pod hitno” ići u studio i brže-bolje snimiti i objaviti drugi studijski album.

Formiranja ”glazbenih frakcija i izvedenica” vrlo sličnoga zvuka te uvijek intrigantna situacija na temu ”tko je Yammat i postoji li Yammat” dali su dodatni dašak kontroverze u cijelu priču oko Yammata.

Tako ćete nerijetko moći čuti pridjeve kako nekome nešto zvuči ili djeluje - yammatovski.
A ima li što yammatovskije od novog singla Yammata?

Novi singl ”Tragovi” bit će uvršten i na kompilacijski album YAMMAT FM koji će početkom 2014. godine biti objavljen na etiketi Yammat Records/Menart.

Na albumu će se naći nove pjesme izvođača iz Yammat Records kao što su Nipplepeople, Das Wegas, Egoklinik, PigPop, Vanda Winter i još poneko iznenađenje.

Objavljeno 15.12.2013.

Vremeplov

Možda ne vjerujem u samog sebe, ali vjerujem u ono što radim.
Jimmy Page (Led Zeppelin)