Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi spot za pjesmu ”Ljuljaj Brod”

Novi spot za pjesmu ”Ljuljaj Brod”U dva tjedna od lansiranja najnoviji singl Elementala -”Ljuljaj Brod” - protutnjao je radijskim eterom diljem zemlje, uzburkao duhove i zaljuljao glazbene ljestvice mnogih radio postaja! Slična stvar će se bez sumnje dogoditi i s već najavljivanim intrigantnim spotom za ovu pjesmu.

Kako ne bi sve stalo na kuloarskim prepričavanjima i opisivanjima novog spota za ”Ljuljaj brod”, Elemental se odlučio na do sada neviđenu trostruku istovremenu premijeru spota.

Spot će biti premijerno prikazan u ponedjeljak 28.11. istovremeno na tri ”lokacije”: televiziji, internetu i uživo.

Točno u 20 sati prebacite program na MTV, priključite se na Index.hr ili dođite na live premijeru u caffe bar No sikiriki, Nova cesta 88.

Spot je sniman na idiličnim lokacijama u okolici Zagreba, u produkciji Kolektiv filma, a glavne zvijezde spota ovoga putu nisu članovi Elementala nego javnosti poznate glumice Ana Vilenica i Jasna Odorčić, redatelj Miran Kurspahić te brojni drugi, uključujući i nekoliko ovaca!

Vrlo je malo glazbenika na hrvatskoj glazbenoj sceni koji pjesme koriste kako bi ukazali na političku i socijalnu problematiku kao što to čini Elemental a pjesma ”Ljuljaj Brod” savršen je odgovor na aktualnu predizbornu predstavu hrvatskih stranaka. Stihovima i glazbom ove pjesme Elemental želi potaknuti građane da ne ostanu tihi i pasivni.

Koncept spota potpisuje Marija Tadić, za režiju je zadužen David Kapac, direktor fotografije je Davor Bjelanović, a montažer nagrađivani Frano Homen.
Objavljeno 26.11.2011.

Vremeplov

Nekada je sve bilo puno sporije, puno romantičnije.
Srećko Cuculić, riječki književnik