Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi spot za pjesmu ”Ljuljaj Brod”

Novi spot za pjesmu ”Ljuljaj Brod”U dva tjedna od lansiranja najnoviji singl Elementala -”Ljuljaj Brod” - protutnjao je radijskim eterom diljem zemlje, uzburkao duhove i zaljuljao glazbene ljestvice mnogih radio postaja! Slična stvar će se bez sumnje dogoditi i s već najavljivanim intrigantnim spotom za ovu pjesmu.

Kako ne bi sve stalo na kuloarskim prepričavanjima i opisivanjima novog spota za ”Ljuljaj brod”, Elemental se odlučio na do sada neviđenu trostruku istovremenu premijeru spota.

Spot će biti premijerno prikazan u ponedjeljak 28.11. istovremeno na tri ”lokacije”: televiziji, internetu i uživo.

Točno u 20 sati prebacite program na MTV, priključite se na Index.hr ili dođite na live premijeru u caffe bar No sikiriki, Nova cesta 88.

Spot je sniman na idiličnim lokacijama u okolici Zagreba, u produkciji Kolektiv filma, a glavne zvijezde spota ovoga putu nisu članovi Elementala nego javnosti poznate glumice Ana Vilenica i Jasna Odorčić, redatelj Miran Kurspahić te brojni drugi, uključujući i nekoliko ovaca!

Vrlo je malo glazbenika na hrvatskoj glazbenoj sceni koji pjesme koriste kako bi ukazali na političku i socijalnu problematiku kao što to čini Elemental a pjesma ”Ljuljaj Brod” savršen je odgovor na aktualnu predizbornu predstavu hrvatskih stranaka. Stihovima i glazbom ove pjesme Elemental želi potaknuti građane da ne ostanu tihi i pasivni.

Koncept spota potpisuje Marija Tadić, za režiju je zadužen David Kapac, direktor fotografije je Davor Bjelanović, a montažer nagrađivani Frano Homen.
Objavljeno 26.11.2011.

Vremeplov

Da li sam bio kod psihijatra? Ne, mada sam siguran da me smatraju zanimljivim slučajem. Kad god ih slučajno sretnem postavljaju mi mnoga pitanja.

Neil Young