Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi video spotovi

Novi video spotoviNakon pokretanja nekolicine glazbenih emisija na više televizijskih programa naši su glazbenici ponovno više pažnje posvetili snimanju video spotova. U nastavku teksta možete saznati tko je sve sato ispred kamere kako bi riječi pretočio u sliku...

Ovih dana je na svim hrvatskim, bosanskim, srpskim i slovenskim televizijama počelo premijerno prikazivanje novog video spota rock benda Emir & Frozen Camels za pjesmu ’Nacrtaj mi ljubav’.

Radi se o pjesmi sa albuma ”No Pasaran”, dobitnika regionalne glazbene nagrade ”Indexi 2010” za ”Najbolji rock album godine”. Kao glazbeni gost se u ovoj pjesmi pojavljuje Zvonimir Djukić - Djule, lider beogradske rock skupine - Van Gogh. Produkciju ovog video spota potpisuje sarajevska produkcijska kuća Prime Time, poznata po svojim uspješnim filmskim projektima. Na snimanju spota je radila višečlana ekipa, predvođena jednim od najboljih filmskih snimatelja u regiji, Almirom Đikolijem.

U spotu se pojavljuju manekeni Dunja Pašić i Erni Porča, a za stajling EFC benda se pobrinuo poznati dizajner Istok Bratić. Nakon ovih regionalnih promocija novog spota EFC će tijekom ljeta održati koncerte u svim državama regiona. U Hrvatskoj će ih publika moći vidjeti i slušati u Varaždinu, Zagrebu, Karlovcu i Splitu.


Tu je i grupa ST!llness koja je ovih dana u eter izbacila četvrti singl s naveliko hvaljenog albuma ”Globalno zatopljenje - paket za preživljavanje ”, pjesmu ’’Digni glas’’. Naizgled vedri reggae za ljetne dane dobio je drugačije značenje s prepoznatljivom St!llness porukom provučenom kroz tekst.

Uskoro se očekuje izlazak novog video spota koji prati pjesmu, a koji je nastao u zajedničkoj akciji članova benda i talentiranih mladih umjetnika iz njihovog kruga. U spotu se na njima svojstven način osvrću na društvene mijene u svijetu i bližoj okolini.

Bend tvrdi da je ovaj singl ”najbolji osvrt na kompletan album, njegovo značenje, dosadašnje singlove te trenutna događanja u prostoru oko njih. St!llness ne sviraju za stranke! St!llness sviraju za glasače! Dignite glas!”


I za kraj smo ostavili zagrebačku skupinu Svadbas koja će šest godina nakon izlaska albuma “La la” predstaviti publici novu pjesmu, prvu s njihovog budućeg izdanja, i to na poseban način.

Naziv pjesme je “Gubimo”, a video snimak će se moći pogledati ekskluzivno na web stranicama regionalnog MTV-ja – mtv.com.hr, mtv.rs i mtv.si – od utorka, 10.05.2011. u 12:00.

Video materijal u potpunosti je snimljen uživo u studiju Svadbasa sredinom travnja, režirao ga je Radislav Jovanov Gonzo, a montirala Anita Jovanov.

Posebno se treba napomenuti da ovo nije regularan spot grupe, kao što niti pjesma nije single, već samo prvi snimljeni materijal benda koji će se naći na novom albumu Svadbasa na kojem se užurbano radi.

“Gubimo” je autorsko djelo Pavla Miholjevića i Jure Ferine.

Objavljeno 07.05.2011.

Vremeplov

Možda i jesam živa legenda, no to ne pomaže puno kod mijenjanja prazne automobilske gume.
Roy Orbison