Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novo Hladno pivo je vani!

Novo Hladno pivo je vani!Prošli vikend HPovci su album \\”Dani zatvorenih vrata\\”predstavili zagrebačkim fanovima na druženju u Vinylu, gdje se unatoč sivilu i kiši skupio veliki broj ljudi željni novog zvuka Hladnog piva.

Hladno pivo odužilo im se polusatnim koncertom na kojem su uživo izveli neke od novih pjesama a nakon toga neumorno su stavljali potpis na novi album i fotografirali se sa slučajnim ili namjernim dolaznicima.

No da nitko ne bi ostao zakinut, bend je samo par sati od početka promocije na svom Youtube kanalu postavio cijeli album što je oduševilo štovatelje HP zvuka diljem svijeta.U nešto više od 24sata album je skupio više od 55.000 slušanja, što je poprilično impozantna brojka, a pohvale novim pjesmama ne prestaju stizati.

Novi album sadrži 15 pjesama, od čega su tri već poznate. Tako se na albumu uz \\”Na ovim prostorima\\”, \\”Messi\\” i aktualnog singla \\”Vjeruj u mene\\” nalaze pjesme \\”Žena\\”, \\”Firma\\”, \\”Barba\\”, \\”Stari šajeser\\”, \\”Mojoj majici\\”, \\”Lijepa riječ\\”, \\”Tijana\\”, \\”Dibidus\\”, \\”Zombi party\\”, \\”Udarna vijest\\”, \\”Dan oslobođenja\\” i \\”Bivša žena\\”.publika je već počela izjašnjavati svoje favorite dok će bendu izbor sljedećeg singla predstavljati slatke muke, reklo bi se po reakcijama.Došao je i taj dan kad naš novi album može postat svačiji. Mi kao bend smo svoj posao napravili i sve što znamo i osjećamo stisli u tih 15 pjesama. Namjera nam je bila napravit rock\\\’n\\\’roll album bez puno dodataka, s uglavnom četiri instrumenta i jasnim tekstovima.

Znamo da je opet prošlo četiri godine ali kad poslušate vidjet ćete da se isplatilo čekati. Živjeli! - poručuje Hladno pivo povodom izlaska novog albuma.

Ovo je 8. studijski album Hladnog piva, stvarao se u prostoru propalog industrijskog kompleksa Katran uz pomoć producenata Pavla Miholjevića i Jurice Ferine dok su gosti na albumu Tomfa iz Kawasaki 3p-a te Golub iz Goblina.

Jedna novina uvedena je u svijet hrvatske diskografije s dolaskom albuma \\”Dani zatvorenih vrata\\” a to je mogućnost presonaliziranog \\”preorder-a\\” koju je bend dao na svojoj stranici www.hladnopivo.hr

Tako je veliki broj albuma (lijepa troznamenkasta znamenka) naručeno i prije nego što su fanovi imali prilike čuti pjesme, što je svojevrstan presedan, a narudžbe su stizale osim iz zemalja Europe (Njemačka, Austrija, Španjolska, BiH, Srbija, Makedonija, Slovenija, Crna Gora..) i iz daleke Amerike, Australije te Novog Zelanda.

Ovo je prvi album koje Hladno pivo izdaje samo za sebe, pod etiketom Gajba
records i poručuju: \\\’\\\’Naša mlada firma Gajba records je naš nježni mladi cvijet i preporučeno mu je zalijevanje kupnjom originalnih primjeraka albuma, kako se ne bi osušio do novog cvjetanja.\\\’\\\’

Objavljeno 25.04.2015.

Vremeplov

Nikad u svom životu nisam svirao neki hit.
Joe Zawinul