Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novosti o Exitu

Novosti o ExituEXIT festival u suradnji s OTP bankom i Ministarstvom financija uvodi r:evolucionarno riješenje plaćanja pića i suvenira na festivalu. Nakon tokena, ulazimo u eru cashless i contactless sistema kako bi proces kupovanja bio još brži, efikasniji i precizniji. Ovaj sistem plaćanja ubrzano postaje standard na svim velikim svjetskim i regionalnim festivalima.

Glavna prednost ovog sistema je da posjetitelji festivala više neće morati pogađaati unaprijed što će piti te večeri, već će moći jednostavno uplatiti novac koji planiraju potrošiti tijkom trajanja festivala i da naručuju koje god piće žele.

Takođe, lagana kartica prigodnih dimenzija će zamjeniti veliki broj željeznih tokena u džepu, koji su velikom broju publike predstavljali opterećenje.

I najvažnije za posjetitelje, za razliku od tokena koji se nisu mogli refundirati, sav preostali novac na kartici moći će se povratiti u bilo kojem trenutku na festivalu, kao i u OTP banci 7 dana po završetku festivala.

Posebno smo ponosni na činjenicu da je ovo rješenje plod domaće IT industrije na čelu sa novosadskom softverskom firmom Navigator.

Nekoliko važnih Q&As:
Čime plaćam piće na festivalu?
Piće se plaća elektronskim karticama koje se dopunjuju «kreditima» u željenom iznosu. Pri kupovini pića na šankovima, dovoljno je prisloniti karticu na dobro obilježeni aparat na 3 sekunde i iznos pića će automatski biti umanjen s kartice.

Kako se dopunjuju kartice?
Kartice se dopunjuju na blagajnama/uplatnim mjestima koje će biti vidljivo obilježene i raspoređene po tvrđavi u dovoljnom broju. Dopuna će se moći izvršiti cashom ili karticama.

Šta je to depozit?
Pri prvom punjenju svake kartice, ostavlja se depozit od 100 RSD kojim posjetitelj ne može raspolagati. Na primjer, ako uplati 1.000 RSD, ima na raspolaganju 900 RSD. Pri svakoj sljedećoj uplati, ne plaća se depozit. Dakle, ako posjetitelj uplati još 1.000 RSD, imat će ukupno 1.900 RSD na raspolaganju.

Kako se vraća depozit?
Kada posjetitelj napusti festival moći će vraćanjem kartice povratiti depozit i sva nepotrošena sredstva na kartici na posebnim blagajnama koje će biti vidljivo obilježene. Nakon završetka festivala sredstva će moći povratiti u Kampu i OTP banci do 19.07.2013.

Kako mogu provjeriti stanje na kartici?
Vrlo jednostavno. Potrebno je na bilo kojem šanku prisloniti karticu na jasno obilježeni i vidljivi čitač koji će automatski pokazati preostali iznos.


Ukoliko ste planirali posjetiti ovogodišnju Exit R:evoluciju savjetujemo vam da požurite i osigurate svoju kartu na vrijeme. Naime, preko 35.000 ljudi je već rezerviralo svoje mjesto na EXITu, što je oko 80% od ukupnog kapaciteta Petrovaradinske tvrđave, dok se najveći interes očekuje upravo u danima pred nama.

Ulaznice se sad mogu kupiti još jedino u Srbiji. Trenutna cijena petodnevne ulaznice iznosi 6.990 dinara sve do 9. srpnja u ponoći, poslje čega će dostići finalnu cijenu od 11.990 dinara.

Jednodnevne ulaznice trenutno su u prodaji po cijeni od 2.990 dinara također do 9. srpnja u ponoć, dok će na dan festivala ulaznice biti skuplje. Cijena ulaznice za otvaranje festivala, u srijedu 10. srpnja, iznosi 1.000 dinara i sav prihod od prodaje ovog dana bit će usmjeren u fond za obnovu i promociju Petrovaradinske tvrđave.

Posjetitelji iz više od 60 država svijeta i svih 5 kontinenata se pripremaju i polako pristižu u Novi Sad. Najveći interes za EXIT u Europi vlada u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj i zemljama regije – Sloveniji, Hrvatskoj i Rumunjskoj.

Oko 5.000 posjetitelja svoje će mjesto naći u EXIT kampu pored SPENS-a, dok će veliki broj turista odsjesti u novosadskim hostelima, hotelima i privatnom smještaju.

Ulaznice za EXIT festival su dostupne u Novom Sadu na Gigstix prodajnim mjestima - Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12), Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60), knjižara Serendipiti (SPENS, Sutjeska 2) i Cafe Macchiato (TC Merkator).

Exit kamp otvora se u 8:00 u ponedeljak, 8. srpnja i radi do 16:00 u srijedu, 17. srpnja 2013. godine.

Objavljeno 13.07.2013.

Vremeplov

Internet je mač s dvije oštrice. S jedne strane pruža šansu da plasiraš svoju muziku ali oduzima šansu da zaradiš na svojoj muzici.
Vladimir Janković Džet, intervju za RiRock.com