Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Overflow vam predstavlja singl ’Surprise’

Overflow vam predstavlja singl ’Surprise’Overflow vam predstavlja svoj prvi singl ’Surprise’ s novog nadolazećeg albuma ’Hit Me’ koji možete poslušati na novoj službenoj web stranici www.overflow-tv.com.

’Surprise’ je ljubavna pjesma, oda Ljubavi kao največoj snazi koja pobjeđuje sva zla ovog svijeta i utočištu u bezumlju suvremenog vremena. Singl ’Surprise’ i šesti album grupe Overflow ’Hit Me’ nastali su u renomiranom Studiu 150 u Amsterdamu gdje su među ostalima snimali Paul Weller, David Bowie i Bon Jovi. Producent je stari znanac Overflowa Zlaya Hadzic koji je radio sa Sonic Youth, Isis, Tortoise...

Indie punk rock atrakcija Overflow u sastavu: Dado, Nike, Zoki i Zika, jedni su od najuspješnijih glazbenika s područja Jugoistocne Europe koji su svoje koncertno umijeće pokazali na pozornicama Europe, SAD-a i Kanade i čija je diskografija distribuirana diljem svijeta. Nakon američko-kanadske turneje 2010. i nastupa na najvećim svjetskim festivalima South by southwest u Austinu, Canadian Music Week u Torontu i CMJ Music Marathon u New Yorku, te snimanja novog albuma, Overflowci su spremni za nove avanture.

MTV Premijera donosi u ponedjeljak, 28. ožujka u 20 sati spot “Surprise”. Spot ’Surprise’ je sniman u Koprivnici, na obalama rijeke Drave, u podravskoj ravnici i u novom Warehouse Skate Parku u Zagrebu. Režiser je Andrej Korovljev, direktor fotografije Tamara Cesarec, montažer Tomislav Pavlic, dok je za strip elemente zaslužan Zvonimir Haramija-Hans.

Objavljeno 28.03.2011.

Vremeplov

Samo moram znati da sam dao sve najbolje od sebe i da sam bio iskren sam sa sobom.
Lenny Kravitz