Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Overflow vam predstavlja singl ’Surprise’

Overflow vam predstavlja singl ’Surprise’Overflow vam predstavlja svoj prvi singl ’Surprise’ s novog nadolazećeg albuma ’Hit Me’ koji možete poslušati na novoj službenoj web stranici www.overflow-tv.com.

’Surprise’ je ljubavna pjesma, oda Ljubavi kao največoj snazi koja pobjeđuje sva zla ovog svijeta i utočištu u bezumlju suvremenog vremena. Singl ’Surprise’ i šesti album grupe Overflow ’Hit Me’ nastali su u renomiranom Studiu 150 u Amsterdamu gdje su među ostalima snimali Paul Weller, David Bowie i Bon Jovi. Producent je stari znanac Overflowa Zlaya Hadzic koji je radio sa Sonic Youth, Isis, Tortoise...

Indie punk rock atrakcija Overflow u sastavu: Dado, Nike, Zoki i Zika, jedni su od najuspješnijih glazbenika s područja Jugoistocne Europe koji su svoje koncertno umijeće pokazali na pozornicama Europe, SAD-a i Kanade i čija je diskografija distribuirana diljem svijeta. Nakon američko-kanadske turneje 2010. i nastupa na najvećim svjetskim festivalima South by southwest u Austinu, Canadian Music Week u Torontu i CMJ Music Marathon u New Yorku, te snimanja novog albuma, Overflowci su spremni za nove avanture.

MTV Premijera donosi u ponedjeljak, 28. ožujka u 20 sati spot “Surprise”. Spot ’Surprise’ je sniman u Koprivnici, na obalama rijeke Drave, u podravskoj ravnici i u novom Warehouse Skate Parku u Zagrebu. Režiser je Andrej Korovljev, direktor fotografije Tamara Cesarec, montažer Tomislav Pavlic, dok je za strip elemente zaslužan Zvonimir Haramija-Hans.

Objavljeno 28.03.2011.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com