Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Partibrejkersi pripremaju slavljenički koncert!

Partibrejkersi pripremaju slavljenički koncert!Legendarni rock sastav Partibrejkers obilježiti će 30 godina postojanja, i jedne od najutjecajnijih i najdosljednijih muzičkih karijera u Srbiji i na prostoru bivše Jugoslavije, velikim slavljeničkim koncertom 03.03. u Hali sportova u Beogradu.(Foto:B.Galičić)

”Vjerovatno će na koncertu biti presjek karijere. Imamo namjeru iznenaditi ljude i sviramo neke stvari koje dugo nismo. Nadam se da ćemo uspjeti neku novu da odsviramo ili bar neku stvar koju nikad nismo svirali. Nadamo se da ćemo imati dobar zvuk i da će puno ljudi doći da se provesele sa nama”, kaže pjevač Zoran Kostić-Cane.

Zahvaljujući izuzetnom odazivu fanova muzike koju stvaraju pjevač Zoran Kostić-Cane, gitarist Nebojša Antonijević-Anton i prijatelji, za samo dva tjedan rasprodan je početni kontigent jeftinijih ulaznica koje su koštale 800 dinara (8e).

Ulaznica po novoj, tek neznatno višoj cijeni od 1.000 dinara (10e) može se kupiti na blagajni Doma omladine Beograda, kao i preko mreža Card Service i Eventima.

Cane najavljuje da će na slavljeničkom koncertu Brejkers svirati ”mnogo dobrih pjesama” zabilježenih na albumima od kultnog prvijenca ”Partibrejkers” (1985) do posljednjeg ”Sloboda ili ništa” (2007), ali i neke pjesme koje dugo nisu izvodili.

”Svirati ćemo neke stvari koje stvarno dugo nismo. Kao ’Prsten’ koji sto godina nismo svirali. Biti će četiri-pet takvih stvari”, kaže Cane.

O koncertu Cane je rekao: ”Pravimo jedan veliki koncert da ne bi pravili više manjih. S obzirom da smo prvi put 1985. godine svirali u Hali sportova znamo da je to ok objekt. Odgovara nam”, naglašava frontmen Brejkersa.

Organizacija je povjerena koncertnoj agenciji Long Play.

Objavljeno 19.02.2012.

Vremeplov

Svakako da će razlike između filtriranih studijskih uradaka i javnog nastupa itekako biti, no - ne postoji li razlike između filma i teatra? Trenutak nastupa nosi i tremu i bljesak.
Luka Milas (Florijan)