Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

PipsChips&Videoclips predstavljaju novi singl “Pariz”

PipsChips&Videoclips predstavljaju novi singl “Pariz”PipsChips&Videoclips predstavljaju novu pjesmu “Pariz”, prvi i najavni singl s nadolazećeg albuma “Vesna”.

“”Pariz“ je u osnovi ljubavna pjesma, a usput se dotiče i ključnih, većini dobro poznatih pitanja koja traže konkretne odgovore. Zato sam, ne bježeći od odgovornosti, ponudio i neka rješenja koja vam, nadam se, mogu poslužiti nađete li se u konkretnoj frci u konkretnom Parizu”, poručuje Dubravko Ivaniš.

Glazbu i tekst za “Pariz” potpisuje Dubravko Ivaniš, produkciju Ivan Božanić, miks Pavao Miholjević i Jurica Ferina, dok je za likovno rješenje naslovnice bila zadužena Nikolina Ivezić. Režiju za prateći video spot potpisuje Rino Barbir, nagrađivani splitski redatelj sa zagrebačkom adresom, poznat po nizu spotova za Vojka V, dobitnik Porina za najbolji videospot “Ne može” i nagrade ZFF-a za kratki film „Druker“. Glavne uloge u spotu tumače Hrvojka Begović iz ZKM-a i Damir Klemenić IZ Performinunita, kazališta Mala scena i Trešnja, te bivši član Montažstroja.
“Rino je ubio sa spotom. Opet je drugačiji od svega što je radio, nikad se ne ponavlja, a opet to je on, njegov je potpis. Brutalno je prikazan koloplet muško ženskog odnosa, taj leftoverski eros i tragedija istovremeno. Al bez patetike, jer pjesma je zajebancija”, pojašnjava Ivaniš.
„Pariz“ je prvi singl s „Vesne“, novog albuma Pipsa zakazanog za ranu jesen ove godine pod okriljem LAA. Najavni singl dostupan je na svim streaming servisima.

Objavljeno 17.05.2023.

Vremeplov

Možda puno lažem, ali nikada u svojim pjesmama.
Courtney Love