Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

PipsChips&Videoclips u Saxu

PipsChips&Videoclips u Saxu Jedan od najvećih domaćih rock bendova, PipsChips&Videoclips, nastupit će u zagrebačkom klubu Sax na dva manja klupska koncerata.

Ekskluzivni nastupi održat će se u petak 24. i subotu 25. travnja, a broj ulaznica je ograničen.

Na krilima rasprodanog Doma sportova u prosincu prošle godine, kada su Pipsi pokazali zašto su jedan od najvažnijih rock bendova na ovim prostorima, bend dolazi u manji i intimniji klub. Bit će to prvi zagrebački koncert nakon velikog dvoranskog trijumfa koji je označio njihovu impresivnu karijeru dugu dva desetljeća. Za svaki od dva nastupa u Saxu bit će dostupno samo 300 ulaznica.

Bit će to odlična prilika vidjeti Pipse u intimnijem formatu i sasvim drugom okruženju, bez velike produkcije, ali uz bogat opus ovih zagrebačkih dečki koji su svojim pjesmama odgojili generacije fanova.

Jedan od najboljih koncertnih prostora u Zagrebu stoga će biti sjajan poligon za bezvremenske stvari Pipsa, kao što su “Gume na kotačima”, “Ljubav”, “Malena”, “Poštar lakog sna”, “Plači”, “Na putu prema dolje”, “Rosita Pedringo” ili pak “Narko”, kao i noviju “Htio bi da me voliš” ili “Dementor”, a bogatim dnevnikom rada Ripper i njegova družina pokazuju zašto su jedan od najboljih bendova u Hrvatskoj i regiji.

Potvrda veličini Pipsa dolazi i u obliku dvostruke nominacije za nagradu Porin, a njihov album “Akustični Walt“ nominiran je u kategoriji album godine i najbolji album rock glazbe.

Po koncertu je ograničen broj ulaznica na 300 komada.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, odnosno 90 kuna na dan koncerta, a mogu se kupiti na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici.

Rezervacije i informacije su na broju telefona 01 / 4872 836, a sve potražite i na web stranici kluba.


Objavljeno 06.03.2015.

Vremeplov

U jednom smo razdoblju nastupali bez predaha, nismo znali odbiti ponude. Takav ritam potpuno me istrošio. U jednom trenutku počela sam zijevati na pozornici, nisam se ni šminkala, s pozornice sam gledala televiziju, koja se uvijek nalazi u nekom kutu kluba... Time sam omalovažavala i sebe i publiku, i jednog sam dana shvatila da s tim moram prestati.
Jadranka Ivaniš Yaya (Jinx)