Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pozdrav Azri 2013.

Pozdrav Azri 2013.Pozdrav Azri događa se jednom godišnje u Zagrebu i prava je poslastica za sve fanove nikad prežaljene Azre.

Idejni začetnik projekta je legendarni bubnjar Boris Leiner – jedini još uvijek aktivni član još legendarnije Azre.

Uz njega u posebnim prilikama (kao što su to Zagrebački koncerti) svira i druga trećina originalne postave - basista Mišo Hrnjak koji se specijalno za ovaj projekt ponovo primio gitare nakon desetljeća nesviranja.

I ove godine pridružiti će im se mnogobrojni prijatelji i štovatelji Johnyjevog rada koji će svojim gostovanjem na bini uz Leinera i Hrnjaka podsjetiti uvijek brojnu zagrebačku publiku na neke od sjajnih pjesama iz ostavštine Branimira Johnny Štulića. Imena gostiju za sada se još drže u tajnosti.

Ulaznice se u pretprodaji po cijeni od 65 kn mogu kupiti na pretprodajnim mjestima: Tvornica Kulture (Šubićeva 2), Hard Place (Šubićeva 55), Dirty old shop (Tratinska 22), Free Bird (Tratinska 50), Dancing Bear (Gundulićeva 7), Aquarius (Varšavska 13), Integral (pothodnik), Zona Tvornice (Ilica 1), Churchill Cigar shops - City centar one, Avenue mall I Arena centar, Maldoror (Lopašićeva 3), Rockmark (Berislavićeva 13).

Na dan koncerta na blagajni kluba biti će po cijeni od 80 kuna, ako koja preostane. Nabavite ulaznicu na vrijeme jer svake godine stotinjak nesretnih ostane pred vratima Pozdrava Azri.

Subota 25.01. u Tvornici Kulture podsjetit ćemo se mnogobrojnih hitova Azre kao što su “Balkan”, “A, šta da radim”, “Lijepe žene prolaze kroz grad”, “Sunčana strana ulice”, “Kad fazani lete”, “Klinček stoji pod oblokom”, “Užas je moja furka”, “Krvava Meri”, “Obrati pažnju na posljednju stvar” i mnogih drugih. Vrata se otvaraju u 20 sati, a predgrupa će biti zagrebački band koji gradi svoju karijeru na tradiciji Azre – grupa Noćni Moro.

Objavljeno 15.12.2012.

Vremeplov

S jedne strane riječka scena je vrlo živahna, ali s druge i vrlo alternativna i samodostatna... Mislim da tajna riječkog rocka leži u otvorenosti grada za sve stilove.
Vava Simčić