Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Predstavljen noćni program InMusica

Predstavljen noćni program InMusica Manje od tjedan dana prije početka T-Mobile InMusic festivala predstavljen je i noćni program, odnosno DJ program koji će se odvijati uz live nastupe. Na noćnom program nastupit će Diskobajagi, DJ-i Silent Partya te Dj Studen.

DJ Studen je zagrebčanima dobro poznati DJ, budući da već godinama radi i uređuje emisije na Radiju 101. Diskobajagi je odličan DJ/VJ dvojac koji će zapaliti publiku miksevima Deep Purplea, Katy Perry, Radioheda, Faith No More i drugih.

Silent Party je novi i sve popularniji koncept baziran na slušanju glazbe putem bežičnih slušalica sa tri kanala na istom mjestu u isto vrijeme, omogućujući jedinstven glazbeni doživljaj uz neprekidnu komunikaciju DJ-eva i publike tijekom cijelog nastupa.

Dodajmo još da je pobjednik drugog kruga natječaja bend Corto iz Zagreba, a iza sebe je uvjerljivo ostavio bendove Osmi Putnik, Krle & Inspektori... Corto je odnio pobjedu pjesmom ’’Dobro ti je rekla stara’’.

Objavljeno 14.06.2011.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik