Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Preostale ulaznice za Sea Star Festival 2021. uskoro u prodaji

Preostale ulaznice za Sea Star Festival 2021. uskoro u prodajiSea Star je jedini festival u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji, koji je uz nove datume potvrdio nastup svih prethodno objavljenih izvođača.

Tako će u magičnoj umaškoj laguni 28. i 29. svibnja 2021. posjetitelje iz cijelog svijeta dočekati jedan od najvećih hip hop sastava u povijesti Cypress Hill, techno superzvijezda Amelie Lens, talijanska hit senzacija Meduza, najveći bend naše regije Dubioza Kolektiv, slovenski elektronski mag Umek i rap veličanstvo Vojko V.

Uz njih na line upu su trap reprezentacija u sastavu Kuku$, z++, Buntai, 30zona, Klinac, Brudaz, Young Sanci, Ognjen i Triad & Yeah Left live, rock duo Buč Kesidi, te sam vrh regionalne elektronske scene u kojem su Tijana T i Insolate, te superjaka techno postava na čelu s Farragom, Andreom Ljekajem, Damirom Hoffmanom, DJ Gumjom, Bronskim i Marcelom.

Da će se za Sea Star 2021 tražiti karta više, potvrđuje i ogroman interes za prvi regionalni online festival, Sea Star stream, koji je održan u planiranim datumima festivala za ovu godinu, a koji je pratilo preko pola milijuna ljudi iz cijelog svijeta.

Prodaja ulaznica, smještaja i prijevoza
Osim svih dosad kupljenih ulaznica za Sea Star 2020., iduće godine vrijediti će i kupljeni paketi u kojima su još i smještaj te prijevoz do Umaga. Preostale neprodane ulaznice ponovo će se naći u prodaji već od ponedjeljka 15. lipnja točno u podne.

Interes je veći nego prošle godine što govori da je Sea Star je izrastao u najveći glazbeni događaj turističke predsezone u Hrvatskoj, pa se 28. i 29. svibnja 2021. u umaškoj laguni Stella Maris očekuje publika doslovce iz cijelog svijeta. Najbolja vijest je cijena ulaznice koja na početku ostaje fantastičnih 259 kn što je čak 30% popusta u odnosu na finalni iznos.

Od ponedjeljka 15. lipnja u prodaji će se ponovo naći festivalske i VIP ulaznice te smještaj i prijevoz. Festivalske ulaznice po 259 kn uz 30% uštede te VIP ulaznice po 750
kn moći će se naći na službenim web stranicama Sea Stara te online u sistemima Ticketshop i Entrio.

U prodaji će biti turistički paketi već od 46 Eur, koji osim ulaznice uključuju i smještaj, dostupni putem službene turističke agencije festivala, EXIT Trip, dok se različite opcije smještaja za Sea Star festival, koje uključuju premium kamp, apartmane, vile i hotele, mogu pronaći na službenoj web stranici festivala.

Povrat novca
Kupci kojima novi datumi ne odgovaraju moći će ostvariti povrat novca. Proces je pokrenut, a detaljan način traženja povrata po prodajnim mjestima može se pronaći na službenoj web stranici Sea Stara.Objavljeno 11.06.2020.

Vremeplov

Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.
Nikola Tesla