Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prodano 80% kapaciteta Sea Star Festivala

Prodano 80% kapaciteta Sea Star FestivalaOgroman interes koji od najave dolaska EXITa u Hrvatsku vlada za Sea Star ne jenjava i doveo je do prodaje čak 80% kapaciteta festivala.

Fantastičan vibe stvoren na izuzetnom izvođačkom line upu, atraktivnoj morskoj destinaciji i činjenici da je umaško okupljanje službeni početak EXIT Ljeta ljubavi 2017. rezultirao je prodajom koja prijeti da prije početka festivala opustoši prodajna mjesta.

To bi se moglo dogoditi, jer povoljnije festivalske ulaznice od 299 kn, s 30% popusta, su u prodaji najkasnije do utorka, 09. 05., nakon čega, ako ih ostane, će biti čak 50 kn skuplje.

U ovom trenu objavljen je većina, ali ne i svi izvođači Sea Star Festivala. Program počinje u četvrtak, 25.05. večeri nazvanom Enter The Sea Star i trajat će sve do nedjelje, 28.05.

Addiko Tesla Stageom, glavnom pozornicom festivala proći će ogromna svjetska i regionalna glazbena imena koja predvode The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Dubioza Kolektiv, Modestep, Urban & 4, Spiller, Petar Dundov, Fakofbolan i Nipplepeople.

Nautilus Arena powered by Radio 101, druga po veličini pozornica, smještena unutar ATP stadiona bit će dom vrhunske elektronike u izvedbama Penduluma, Umeka, Marine Karamarko i Aneya F, a pratit će ih regionalni hip hop i alt rock heroja kao što su S.A.R.S., Elemental, Brkovi, PipsChips&Videoclips, Rambo Amadeus, Kawasaki 3P, Bad Copy, Kiša metaka, Jonathan, Artan Lili, Sassja, High5 & Kuku$, Krankšvester te slovenski Matter.

Nedjeljni program, kao i program ostalih pozornice te još nekoliko iznenađenja bit će poznati do 09.05.

Ovogodišnjem interesu za prvo izdanje Sea Star festivala u Umagu doprinosi pozicija prvog velikog festivala u godini koji otvara ljetnu sezonu koji je svoju bazu našao u multifunkcionalnom umaškom kompleksu Stella Maris, smještenom na samoj obali Jadrana.

U prodaji se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 299 kn, s 30% popusta, što je cijena koja će ostati od isteka zaliha ili najkasnije do utorka 09.05. a od srijede 10.05. cijena im se penje na 349 kn. Festivalske ulaznice vrijede za ulaz od četvrtka, 25. do nedjelje, 28.05.

U ponudi su i jednodnevne ulaznice po cijeni od 49 kn za četvrtak te 199 kn za petak i subotu te VIP Gold ulaznice za sva četiri dana za 749 kn. Sve ulaznice se mogu kupiti online i na prodajnim mjestima Entria, Ticketshopa i Eventima.

Više informacija o ulaznicama, smještaju i prijevozu može se pronaći na www.seastarfestival.com

Objavljeno 03.05.2017.

Vremeplov

Smatrali smo da to što sviramo, izlazi iz nas nije umjetno i namješteno. Mislim da je tu ta esencija, srž toga sto se sad naziva RiRock. Vjera da si dobar i poseban - da si iz Rijeke.
Miro Tešević (Fit/Cyberfit), intervju za RiRock.com