Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rage Against The Machine podržavaju pravo na pobačaj

Rage Against The Machine podržavaju pravo na pobačaj Rage Against The Machine reagirali su na nedavne najave da bi američki Vrhovni sud mogao ukinuti pravo na pobačaj.

Bend je objavio kako podržavaju pravo na pobačaj, nakon što je u SAD-u procurio nacrt iz Vrhovnog suda koji je glasovao za poništenje u slučaju Roea protiv Wadea. Po toj odluci Vrhovni sud SAD-a je 1973. godine, izglasao odluku prema kojoj je pobačaj postao legalan na saveznoj razini u SAD-u.

U izjavi na društvenim medijima grupa podupire reproduktivna prava i, kažu, nastavit će se boriti protiv bilo kakvih pokušaja ograničavanja i kontrole reproduktivnih sloboda. “Kriminalizacija pristupa na pobačaj samo će povećati patnju koju će nejednako osjetiti siromašni, različite etničke pozadine i manjine ili nezastupljene zajednice. Činjenica da se obje veće stranke stalno pomiču udesno treba nas zabrinuti - to je poziv na buđenje i organizaciju radikalne moći ljudi protiv države koja nastavlja napade na ljudske živote.”

Rage Against The Machine, jedan od najvažnijih bendova svih vremena, po prvi puta u Hrvatsku dolaze, i to u sklopu najtraženije svjetske turneje “Public Service Announcement”. U zagrebačkoj Areni nastupit će 17. rujna, uz specijalne goste, grupu Run The Jewels.



Objavljeno 13.05.2022.

Vremeplov

Svatko tko ima imalo smisla za humor ako stavi neki moj album u player smijat će se od početka do kraja.
Eminem