Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rasprodan koncert Josipe Lisac!

Rasprodan koncert Josipe Lisac!Mjesec dana uoči održavanja veliki zagrebački koncert Josipe Lisac u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski je rasprodan.

Posljednja stanica turneje kojom se obilježavanja 40 godina od objave albuma “Dnevnik jedne ljubavi” nastup je u Lisinskom 10.12. čije ulaznice su planule u rekordnom roku. Time je još jednom potvrđen superioran status koji Josipa uživa u svom gradu, ali i sama snaga Dnevnika jedne ljubavi, koji očito i 40 godina nakon izlaska ima dovoljno magije da privlači ljude na Josipine koncerte.

Bez velike pompe i reklamne kampanje, koncert u apsolutno najboljoj zagrebačkoj koncertnoj dvorani je rasprodan, a zbog prebukiranosti kalendara Lisinskog i nemogućnosti dobivanja slobodnih termina u bližem vremenskom periodu, ovo će ostati i jedini koncert.

Organizatori će, ukoliko to bude moguće, u prodaju pustiti dodatnih 50-ak ulaznica za mjesta na galeriji koja se u prodaju puštaju samo u ovakvim iznimnim situacijama, a odluka o tome će biti donešena krajem sljedećeg tjedna.


Objavljeno 12.11.2013.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf