Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rasprodan koncert Josipe Lisac!

Rasprodan koncert Josipe Lisac!Mjesec dana uoči održavanja veliki zagrebački koncert Josipe Lisac u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski je rasprodan.

Posljednja stanica turneje kojom se obilježavanja 40 godina od objave albuma “Dnevnik jedne ljubavi” nastup je u Lisinskom 10.12. čije ulaznice su planule u rekordnom roku. Time je još jednom potvrđen superioran status koji Josipa uživa u svom gradu, ali i sama snaga Dnevnika jedne ljubavi, koji očito i 40 godina nakon izlaska ima dovoljno magije da privlači ljude na Josipine koncerte.

Bez velike pompe i reklamne kampanje, koncert u apsolutno najboljoj zagrebačkoj koncertnoj dvorani je rasprodan, a zbog prebukiranosti kalendara Lisinskog i nemogućnosti dobivanja slobodnih termina u bližem vremenskom periodu, ovo će ostati i jedini koncert.

Organizatori će, ukoliko to bude moguće, u prodaju pustiti dodatnih 50-ak ulaznica za mjesta na galeriji koja se u prodaju puštaju samo u ovakvim iznimnim situacijama, a odluka o tome će biti donešena krajem sljedećeg tjedna.


Objavljeno 12.11.2013.

Vremeplov

Ako u bivšim socijalističkim zemljama postoje ljudi bez tradicije stvarnog sudjelovanja i autonomnog kritičkog sudjelovanja... onda imamo problem.
Elvio Baccarini, riječki filozof