Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Red Fang danas u Močvari

Red Fang danas u MočvariPortlandskestoner legende Red Fang prije dolaska u klub Močvara objavili su novi singl „Antidote“. Na zagrebačkom koncertu kao predgrupa će nastupiti SheLovesPablo.

Desetodnevna europska turneja Red Fanga pogurana je singlom i videospotom „Antidote“ kojeg režirao AnselWallenfang. Bend je seriju koncerata započeo u Budimpešti 20. lipnja, nakon koje slijede Kragujevac, Milan, Stuttgart, Aarau, Lyon, Toulouse, Madrid, Lisbon i Zagreb gdje stižu 22. lipnja.

Predgrupa u klubu Močvara bit će SheLovesPablo koji su u travnju objavili reizdanje albuma “MotherOf All” originalno izdanog još 2009. godine.

Ulaznice za premijerno zagrebačko gostovanje u prodaji su po cijeni od 130 kn. Ostane li ih na dan koncerta, cijena će iznositi 160 kn.Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13),Dancing Bear CD Shop (Gundulićeva 7), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Objavljeno 22.06.2019.

Vremeplov

Zamislite da dođu svi ljudi svijeta u banke i žele dići svoje novce. Ne bi to mogli jer je novac fikcija, izmišljena stvar. Malo ga puste među ljude, kao mamac za ribe, a mi nasjednemo.
Krešo Tomec (Cubismo)